20 tipů na luxusní nehty s kamínky!

Je to sice klišé, ale za takovými nehty se skutečně bude kdekdo otáčet! Hlavně tedy ženy, muže to většinou nechává chladnými. O čem je řeč? O nehtech, které zdobí skutečný šperk – krystaly Swarovski! Inspirujte se dvaceti nápady, jak tyhle maličké klenoty využít! Možností je spousta a ani nemusíte s kamínky nijak šetřit – v módě jsou nehty doslova zasypané kamínky! Nevěříte? Nahlédněte do galerie!
 

Někteří muži nechápou, co na zdobení nehtů vlastně vidíme. Jedni říkají, že je jim to jedno, další zase, že ženy s takovými nehty by se nedotkli ani dráždidlem na opice (netuší, o co přichází!). Ale všichni nám vesele kupují k velkým událostem náhrdelníky, prstýnky a náramky. Přitom krásné nehty jsou pro ženu stejně tak šperkem jako luxusní bižuterie nebo třeba zlato a diamanty! Zároveň jsou to klenoty, které nás zdobí i ve chvíli, kdy se hrabeme z postele nebo uklízíme. A asi taky proto je máme tak rády, no ne? Proč nehty neposunout ještě o jednu příčku výš a udělat z nich pomocí kamínků Swarovski opravdový šperk?

zlato bílé

Možná bych i napsala, že nás navíc ani nestojí tolik, co ty zlaté náhrdelníky s diamanty … ale tuším, že my, co na nehty nedáme dopustit, jsme si ty klenoty už mohly pořídit možná i několikrát :D. Ale pšššt …

Ale pozor: Pokud byste chtěla ušetřit a místo pravých krystalů Swarovski byste použila levné kamínky z Asie, můžete se po pár dnech „těšit“ na ošoupané hrany, některé nekvalitní kamínky dokonce i rády černají a ošoupáním snadno ztratí lesk.  Proto se vždycky informujte, jestli kupujete opravdové krystaly Swarovski, které na nehtech vydrží bez porušení až do dalšího doplnění. Jinak byste mohly být zbytečně zklamané.

Ale dost tlachání! Na internetu se to v poslední době jenom hemží nápady, jak kamínky využít! Některé už jste někde možná viděly, ale vsadím se, že některé tipy vám vyrazí dech :)! Co třeba mít nehty jako mořská panna? Nebo si vyhrát s geometrií? Skvělým námětem ke zdobení můžou být i luxusní lustry – no vážně, koukejte!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.