3 úžasné, rychlé a jednoduché návody pro neodolatelné valentýnské nehty

Valentýn se na nás valí jako nezastavitelná růžová lavina. Určitě už máte pro svého partnera vymyšlené nějaké láskyplné překvapení – třeba perfektní romantický večer nebo společně strávený den. Atmosféru můžete doladit i originálním zdobením nehtů! Proto vám přináším 3 jednoduché návody, jak si jednoduše a perfektně ozdobit nehty na svatého Valentýna!

 

1 . Ombré srdíčka – jemná, hezká, roztomilá

ombré final
– BASE COAT PODKLAD – Hned na začátek doporučuji nanést tenkou vrstvu podkladového base coat laku, který nehty zpevní a vyhladí, než na ně přijde lak barevný.
– BAREVNÝ PODKLAD – Natřete nehty barevným lakem světlé barvy. Nejlépe bílou nebo světle růžovou. Pozor! Po natření nechte lak opravdu řádně zaschnout.
– LEPÍCÍ PÁSKA
ombré one

Ustřihněte si tenký pruh lepící pásky. Pruh přeložte napůl a přes přehyb vystřihněte tvar půli srdíčka. Po rozložení budete mít krásně souměrné srdce.

ombré two

Prostřiženou lepící páskou přelepte nehet. Na houbičku naneste dva barevné laky.
Jeden by měl být tmavší např. oranžový či červený, ten druhý světlejší, třeba růžový nebo tělový. Ve střední části, kde se barvy setkávají, se je nebojte lehce smíchat.
Houbičkou lak naneste.

ombré three

Srdíčka nechte asi 10 – 20 vteřin schnout, než odstraníte pásku. Až bude lak úplně suchý, přetřete nehty krycím bezbarvým lakem. HOTOVO!

2. Vpíjená srdce – překrásná, elegantní, svůdná

 

vpíjená hotovo– BASE COAT PODKLAD
Opět, před začátkem, doporučuji nanést tenkou vrstvu podkladového base coat laku, který nehty zpevní a vyhladí, než na ně přijde lak barevný.
– BAREVNÝ PODKLAD

 

vpíjená jedna

 

Jestli zvolíte odstín červené, růžové nebo bílou jako na obrázku, je jen na vás. Vždy se ale ujistěte, že máte i vhodný lak na srdce, který bude s podkladovým odstínem pěkně kontrastovat.
Natřete nehet dvěma silnými vrstvami, a pokud se vám bude zdát, že je laku někde stále málo, pomocí nanášecího štětečku prostor dostatečně vyplňte lakem. Ale POZOR – nepřežeňte to, jinak by vám lak z nehtů mohl přetékat

 

vpíjená dva

 

Pomocí tvořící sondy opatrně naneste na ještě tekutý podkladový lak drobné tečky. Vždy střídejte pravou a levou stranu nehtu.

 

 

Vezměte si obyčejné párátko a ve stále tekutém laku vytvořte z teček propojená srdce. Začněte nad nejvrchnější tečkou a bez přerušování sjeďte až k té poslední.

Po zaschnutí laku přetřete nehty krycím bezbarvým lakem a je HOTOVO!

 

 

3. Překládaná srdce – milá, půvabná, originální

 

– BASE COAT PODKLAD

Stejně jako u předchozích doporučuji nanést tenkou vrstvu podkladového base coat laku, který nehty zpevní a vyhladí, než na ně přijde lak barevný.

 

 

Začněte lakem se světlým odstínem. Ideální je pleťová či růžová.

 

 

Po zaschnutí první vrstvy vezměte do ruky tmavší lak. Opatrně jej nanášejte z venkovních stran směrem do středu nehtu a poté dolů. Vytvoříte tak srdcovitý tvar.

 

 

Až i druhá vrstva zaschne, vyberte si lak s nejvýraznějším odstínem. Opakujte postup jako u kroku 3. Výsledkem budou překládaná srdce.

 

Step-Five

Po úplném zaschnutí i nejtmavšího laku už jen nehty přetřete svrchním bezbarvým lakem a voila – máte HOTOVO!

Tak který z našich návodů uchvátil vaše srdce? Pochlubte se s vašimi výtvory u nás na facebooku! Přejeme vám krásného Valentýna!
 
Zdroje: Simple Nail Art DesignsMy Simple Little Pleasures, www.popsugar.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.