8 nových trendy nude odstínů od NeoNail – Warming Memories

Nahé – nebo-li nude – líčení je stálicí mezi trendy už nějakých pár měsíců. Pokud patříte mezi ty, které mají raději přirozenost před rozjásanými barvičkami, zbystřete! NeoNail přinesl do své řady prémiových gel laků 8 nových odstínů s hřejivým názvem Warming Memories. A tyto umírněné odstíny váš look dokonale podtrhnou. Navíc jsou mezi sebou krásně kombinovatelné! Jaké odstíny to jsou? A jak budou vypadat na vašich nehtech? To se dozvíte v článku!
 

Všech 8 odstínů si totiž na následujících řádcích představíme. Není pro to ani lepšího času! Kolekce Warming Memories si totiž dala za cíl prohřát tyhle lednové zimní dny tím, co máme nejraději. Jenom si to zkuste: Vzpomeňte si na chvíli, kdy jste ležela zachumlaná v dece v oblíbeném křesle, topení vám prohřálo byt a vy jste pila horké kakao a za okny se ženili všichni čerti :). Právě takové vzpomínky na chladné období inspirovaly NeoNail při vytváření názvů nových odstínů.
Jak už jsem na začátku zmínila, kolekce obsahuje krásné a jemné nude odstíny v decentních růžových a šedivých tónech. Pojďme si je tedy jednotlivě představit!
 


tla_tko_warming_memories

 

 

Sensual Silence


Gel lak ve světlounce šedém odstínu s růžovým nádechem v barvě vřesu. V překladu jeho pojmenování znamená „smyslné ticho“. Schválně – co si pod tím vybavíte? Já to ticho před úplně prvním společným polibkem – na takové okamžiky se prostě nezapomíná a vždycky zahřejí u srdce :).

Warming Memories

4
Tenhle odstín nese stejný název jako celá řada. Vzpomínky, které vás zahřejí u srdce, si rozhodně zaslouží pudrově růžovou barvu, která se perfektně hodí k „nude“ vzhledu. Věřte mi, že si ji zamilujete!

Mulled Wine

5
Název odstínu připomíná moment, kdy si s přáteli dáte na vánočních trzích svůj první svařák. Ten vás zahřeje po celém těle a vy najednou víte, že zima už je za dveřmi. Gel lak tak nese odstín veselejší růžové, která je ale stále dost tlumená. Měla by vám přinést trochu radosti v sychravých dnech – stejně jako ten svařák :).

Hot cocoa

6
Řekněte samy – může být v zimě něco lepšího, než když se vrátíte domů celé promrzlé a zahřejete tělo výborným kakaem? Já teda tohle miluju na zimě asi úplně nejvíc! K tomu si vzít teplé ponožky a zima si může dělat co chce.
Na tenhle odstín si rozhodně rychle zvyknete. Je to přesně ta šedá, která v sobě nese růžové a fialové podtóny, které se perfektně hodí k doplnění jakékoliv nude manikúry.

Inner Calm

7
Ne nadarmo je tenhle odstín nejsvětlejší s šedavým a modrým nádechem. „Vnitřní klid“, jak se odstín jmenuje, mi připomíná ten klid v duši, který nastane, když se díváte z okna na první várku letošního sněhu. Celá krajina utichne, sníh padá a vy si tenhle moment můžete naplno užít.

Homecoming

8
Každá cesta je fajn, ale všichni se shodneme, že nejlepší jsou ty návraty domů 🙂 – Homecoming. Jenom si vzpomeňte, jaké to je si po delší době zase lehnout do své vlastní postele a nic neřešit! Od předchozí šedé se liší hlavně trochu chladnějším odstínem, který bude ladit se studenějšími tóny vaší manikúry.

Evening Walk

9
Další z odstínů šedé, který je ale nyní o něco sytější a hutnější. Svým názvem odkazuje na okamžiky, kdy vypnete televizi a jdete se nadýchat čerstvého večerního vzduchu do zimní krajiny. Ať už samy nebo s partnerem – tyhle okamžiky dokážou pohladit po duši.

Cuddle Me

10
Šedý odstín s téměř už grafitovým podtónem a nádechem barvy granátového jablka. „Pomazlit se“ můžete v chladných měsících pod dekou nejen s partnerem, ale i s milovaným domácím zvířátkem, které je do zimy většinou mnohem lépe vybaveno než partner :).

Warming Memories

Jak se vám jednotlivé odstíny líbí? Najdou si místo ve vaší sbírce gel laků? Kdo ví, třeba se vám při vybírání nových odstínů taky objeví úsměv na tváři při vzpomínce na první zimní procházku nebo to horké kakao :). Nutno říct, že u mě tyhle romantické názvy zabodovaly. A nejenom názvy! Řada gel laků od NeoNail je prostě bezvadná a tyhle nude odstíny mi mezi nimi dost chyběly. Takže za mě spokojenost. Než si teda vzpomenu na další odstíny, které mi chybí :).
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.