Dokonalé řasy jako z reklamy? Jde to i bez řasenky!

Málokterou z nás příroda obdařila dokonalými dlouhými řasami, jaké bychom si přály. Já i moje kamarádky můžeme potvrdit, že i naši chlapi mají hezčí řasy, než my samy :). Naštěstí kosmetický průmysl myslí i na tohle, a tak na našem e-shopu můžete zakoupit i řasy umělé, které jsou od těch přirozených naprosto k nerozeznání. Jaké jsou mezi nimi rozdíly, jaké řasy vybrat a jak je aplikovat, se dozvíte v dnešním článku!
 

Strašně mě štvou reklamy na nejnovější super ultra dokonalé řasenky, kde modelka mává řasami, div že tím neodfoukne štáb, který reklamu natáčí. Tohle prostě nejsou její řasy, a už vůbec jich nedosáhne s blbou řasenkou z drogerie, to je přece jasný! Ale stejně po takových řasách zatoužíte a tu řasenku si příště koupíte … protože co kdyby to fakt fungovalo, že? 😀

Pak po čase prostě přijdete na to, že umělé řasy jsou lepší. Já je nejdřív začala používat na slavnostní příležitosti a pak si našly cestu i do mého běžného líčení. Stálo mě to ale hodně chyb a omylů, a proto nedopustím, abyste musely tak dlouho tápat i vy, a proto se dnes podíváme, co vlastně trh s řasami nabízí a jak s nimi zacházet. Nejdřív se podívejte na infografiku:

Vzhled umělých řas

 
Jak vidíte, typů řas je spousta. Nejčastěji narazíte na typy B, C, D a J. Pak už záleží jenom na vás, na jakou délku a tloušťku řas se cítíte. Potřebovat budete i lepidlo a dobrou pinzetu, která vám s aplikací pomůže. Lepidla mají různé vlastnosti a pokud nejste v lepení řas zběhlá, sáhněte po lepidle průhledném.

Umělé řasy můžete najít v několika provedeních. Spousta z vás se už určitě setkala s typem, které jsou nalepené v jednom pásku a jsou na aplikaci určitě nejrychlejší a nejjednodušší.
Pokud ale toužíte po řasách, které vám na očích vydrží déle než pár dnů, pak budete potřebovat buď dostatečně šikovné ruce nebo šikovnou kosmetičku, která vám řasy připevní profesionálně. Profesionálně provedená práce vám pak vydrží při správné péči i 4 – 6 týdnů.

Metody připevňování řas

V kosmetickém salonu narazíte nejčastěji na dvě metody připevňování permanentních řas. Jedna z metod používá řasy v trsech (ty se lepí na víčko). Druhá, modernější, pak používá řasy individuální . Ty jsou oproti řasám v trsech náročnější na připevnění, ale vypadají přirozeněji a nezatěžují tolik vlastní řasy.
Pokud hledáte něco, co vás pomůže odlišit od šedé většiny, sáhněte i po extravagantnějších řasách – existují řasy s kamínky Swarovski nebo barevné řasy!

Připevňování v salonu stylem řasa na řasu.

Zdroj:  http://www.popsugar.com/

Připevnění probíhá systémem „řasa na řasu“, tedy že umělé řasy se lepí na vaše vlastní. Taková práce vyžaduje spoustu zkušeností, a proto byste měly vyhledat takový salon, který má dobré reference a vyškolené profesionálky, které pracují s kvalitním materiálem.

Jak se o permanentní řasy starat?

O syntetické řasy je třeba se ale i dobře starat. Rozhodně byste se měly vyhnout mnutí oka, neměly byste spát na břiše s hlavou v polštáři. Vyhýbat byste se měly i odličovačům nebo jiným kosmetickým přípravkům na bázi oleje, a to platí i pro řasenku. První den byste neměly ani pobývat v příliš vlhkém prostředí (třeba v sauně). Oči pak umývejte pouze vlažnou vodou, abyste řasy očistily od nečistot a mastnoty.
 

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.