Hoši, do toho!!! – 9 nápadů pro zapálené hokejové fanynky

Česko žije hokejem, o tom není sporu. Já mezi fanoušky patřím taky, během mistrovství si div že neberu dovolenou :). A to jenom proto, abych u ničeho nechyběla! U nás doma je to pak postavené na hlavu – já si při každém zápase kecnu na gauč nebo vyrazím do hospody, dám si vychlazené pivo a fandím, zatímco partnera musím k takové aktivitě až nutit. Máme to prostě trochu obráceně. Co mi ale zůstává a co musím to při takové akci mít, jsou tématické nehty! Nestačí mi jenom vlajka nebo dres – když už fandit, tak pořádně!
 

Letos jsem se na mistrovství vybavila pořádně, protože mě nečekalo jenom nějaké promítání na plátno pro suchary, ale už od prvního dne oznámení rozpisu zápasů jsem měla jasnou vizi: Musím být na zápase Česka s Kanadou! Vstupenky se mi podařilo koupit a s kamarádkou jsme minulé pondělí vyrazily do pražské O2 arény zažít tu atmosféru na vlastní kůži. Nebudu nic předstírat – být v hale spolu s dalšími sedmnácti tisíci lidmi, kteří skandují a fandí domácímu týmu, je naprosto úžasný zážitek, ze kterého mám ještě teď husinu. A to všechno i přesto, že jsme prohráli.

Nehty jsem měla ozdobené českými vlajkami, a to už od 1. května, a kam jsem se hnula, tam sklízely obdiv – a to i od náhodných kolemjdoucích. I bez dresu, vlajky a fanouškovské mikiny bylo prostě jasně vidět, co jsem zač :D.

Ze zkušenosti vím, že takových fanynek, jako jsem já, chodí po naší republice nemálo, a proto se s vámi chci podělit i o další nápady, jak si na probíhající mistrovství světa v ledním hokeji vyzdobit nehty :). Mistrovství totiž ještě zdaleka nekončí, před námi je ještě celé čtvrtfinále (a finále doufám :))!

Nápadů se nabízí spousta a nemusíte hned všude cpát vlajky – bohatě stačí hezká trikolora. Naše barvy jsou naštěstí stejné jako barvy americké vlajky, a proto na netu najdete spoustu možností, jak trikoloru při zdobení nehtů použít. Poděkujme tedy Američanům za jejich Den nezávislosti a kreativním blogerkám za nápady a podívejme se, co všechno se dá na nehtech vytvořit!

Já si teda taky zkusím tu výzdobu trochu obnovit. Nejvíc mě asi zaujalo mramorování, tak půjdu do toho – držte mi palce! 🙂

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.