Jak dosáhnout hebké a hydratované pokožky? Zkuste sílu lanolinu!

Pořád píšu o tom, jak co nejlépe pečovat o nehty a ruce, ale naše tělo si pozornost taky zaslouží. O svoje tělo pečuje každá z nás každý den, aniž bychom si to uvědomovaly – řeč je samozřejmě o sprchování :). Nejenže ze sprchy vycházíme voňavé a čisté, ale pokud zvolíme správný sprchový gel nebo mýdlo, můžeme i pečovat o svou pokožku. Proto si dnes představíme pomocníka – tělový peeling s lanolinem od NANI!
 

Myslíme na to, abyste se cítily co nejlépe a proto jsme zařadili do našeho e-shopu NaniNails i výrobky z kategorie péče o tělo. Najdete v ní hlavně sprchové gely s naším podpisem. 
Dnes se zblízka podíváme na vůni Wild Tropics a vyzkoušela jsem, co vám náš peeling může nabídnout.

=t%C4%9Blov%C3%BD%20peeling“>Peeling od NANI ale obsahuje jen jemné peelingové částečky, takže jej bez obav můžete používat každý den jako klasický sprchový gel a nemusíte se bát poškození. Na těle působí příjemně a nijak nedrhne.
peeling
Všechny naše sprchové gely ale obsahují jednu důležitou složku – LANOLIN. Najdete ho i v peelingu. Asi tušíte – stejně jako já, že lanolin je nějakým způsobem fajn a pomáhá. Ale to bylo všechno, co jsem o něm věděla, a proto jsem se vydala za poznáním.

Co je lanolin a jak našemu tělu pomáhá?

Lanolin se získává z ovčí vlny a ovečky chrání před promoknutím, protože má velmi podobné chemické složení jako vosk. Používá se mnoha způsoby – v průmyslu, ve zdravotnictví a nebo právě v kosmetice. Ve zdravotnictví pomáhá s hojením ran a třeba i popálenin. V kosmetice se přidává do krémů, šamponů nebo sprchových gelů a pomáhá zjemňovat a hydratovat pokožku. Dokonce působí jako prevence proti lupům a lehké lupence, hojí ztvrdlé a rozpraskané paty a navíc obsahuje vitamín D, který je pro naši pokožku extrémně důležitý a pomáhá k její údržbě.

Z vlastní zkušenosti teď můžu potvrdit, že lanolin je po použití sprchového gelu NANI na těle opravdu poznat! Při sprchování je cítit, že pokožka se stává hebčí, ale způsobem, jaký jsem ještě u sprchových gelů nezaznamenala. Je to podobné, jako bych se při sprchování zároveň namazala pečujícím hydratačním krémem a to je moc příjemné :).

Vyzkoušejte peelingové sprchové gely samy nebo třeba někoho podarujte k Vánocům a dejte mi vědět, jak jste byly spokojené :). Já je můžu jednoznačně doporučit!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.