Jak ohromit okolí? Vytvořte si nehty s překvapením!

Že už jste na nehtech měla snad vše? A co třeba trendy nehty s překvapením? Jestli náš blog už nějakou tu chvíli sledujete, tak víte, že mi nic neunikne. Prozkoumávám všechny kouty internetu a jeden po druhém rozebírám a píšu o nejrůznějších druzích nail artu. V oblasti manikúry je toho tolik, co může člověk vyzkoušet, a proto vám i dnes přináším článek plný inspirace, jak být zase o něco originálnější! Čtěte!
 

 

Nehty s překvapením – co jsou zač?

Čím novým  může vaše manikúra ještě překvapit? Ne, tentokrát to není nezvyklý tvar, barva, délka ani odlesk. U nehtů s překvapením jde o specifický druh zdobení, který je dělá tak výjimečné. Tento druh nail artu si totiž hraje tak trochu s okolím na schovávanou. Je to tak – upravujeme spodní stranu nehtů!

Na internetu tuto techniku najdete pod názvem „peekaboo nails“ nebo prostě „underside (spodní strana) nails“. Peek-a-boo se u nás dá přeložit jako prosté „Baf!“. My ale nechceme nikoho vylekat – spíš ohromit.  U nás se tento nail art zabydlel pod názvem „Nehty s překvapením“ a opravdu příjemně překvapí každého, kdo techniku spatří. 🙂

Popravdě, nejde o žádnou velkou novinku. Spíš, a to je s podivem, není tento druh úpravy nehtů příliš známý. Proč? To je mi taky záhadou. Jde totiž o parádní ozvláštnění vaší manikúry! Upřímně, kdo čeká, že budete mít své nehty překrásně upravené nejen svrchu ale i zespodu?

Výhody, nevýhody a jak na to?

Mezi výhody musíme zařadit originalitu tohoto druhu nail artu. Navíc, vaše nehty  snad ani  nemůžou vypadat víc upraveně, čistě a opečovaně. Základem při vytváření této techniky je kvalitní lak. Pokud chcete aby vám spodní strana nehtů vydržela krásně upravená co nejdéle, tak se bez kvalitního výrobku neobejdete.

Velice často se setkáte s variantou nehtů s překvapením, u které se používají ke zdobení kamínky. Ty se musí řádně zafixovat, jinak by vám mohly rychle odpadnout nebo by se za ně mohla zachytávat přebytečná špína, a to by nebylo pěkné.

Jinak na teto druh úpravy nehtů nepotřebujete žádné zvláštní pomůcky. Lépe se překvapení vytváří  na  středně dlouhých nebo hodně dlouhých nehtech. Při práci se vám rozhodně může hodit chránič nehtové kůžičky. Vyhnete se tak následnému případnému čištění okolí nehtu. Nejdůležitější je ale píle a zručnost. Začátečnice se u nehtů s překvapením možná i trochu zapotí. Na druhý pokus to ale jistě už půjde jako po másle. 🙂

Co víc? Už nic, jen hurá na galerii! Inspirujte se a napište nám na náš Facebook, jak se vám nehty s překvapením zamlouvají. Znaly jste tuto techniku už dříve? Která barevná kombinace je nejhezčí? Zajímají nás vaše názory – sdílejte, lajkujte, komentujte!

Zdroj: Pinterest.com, Instagram

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.