Moje zdravá závislost: Jak důležité jsou výživné olejíčky?

Poslední dobou se kolem mě vyskytuje až podezřele moc holek, co jsou doslova blázni do balzámů na rty. Mají jich desítky a nevydrží ani pár minut bez toho, aby je vytáhly a namazaly si rty. Fakt mi to přišlo jako hodně ujetá úchylka, ztopit peníze v takové zbytečnosti. To jsem si říkala ale do té doby, než jsem zjistila, že dělám to samé – jenže mojí modlou jsou olejíčky na nehty! Taková závislost je vážná věc a nemělo by se o ní žertovat. Takže když už teď nemám volné ruce na potírání se olejíčkem, tak o něm aspoň něco napíšu! 🙂
 

Závislost na olejíčcích přichází stejně plíživě, jako každá jiná. Vstoupíte do období, kdy máte suchou kůžičku kolem nehtů, začnete je používat a najednou zjistíte, jak krásně takový olejíček voní! A jak hezky po něm nehty vypadají! A co víc – že doopravdy funguje! No a závislost je na světě :).

Na našem veletržním stánku jsme se přesvědčili, že v tom ale nejsem sama – výživné olejíčky byly totiž brány útokem!
A není divu. U NaniNails teď totiž najdete spoustu nových druhů!

Pro nezasvěcené by se hodilo nějaké info. K čemu tyto olejíčky slouží a proč byste je měly mít doma?
Každá z vás, která se věnuje modeláži nehtů ví, že bez dobrého olejíčku se prostě neobejdete. Při modeláži totiž dostává kůžička kolem nehtů doopravdy zabrat. Z toho všeho pilování a používání různých pomocných tekutin se snadno vysuší. Olejíček je tak jediný, kdo dokáže situaci zachránit. Proto by měl kůži především hydratovat a obsahovat vitamíny, které přispějí k její rychlé regeneraci a zklidnění. Některé z nich vám navíc pomůžou i se suchými, oslabenými a třepícími se nehty a jsou vhodné i pro citlivou pokožku Olejíčky tak mohou obsahovat  třeba nenasycené mastné kyseliny nebo vitamín B, který by měla každá dáma znát – je to ten vitamín, který je zodpovědný za naše lesklé a krásné vlasy a stejně blahodárně působí i na nehty. Ve složení některých výživných olejíčků narazíte třeba i na mandlový, broskvový nebo minerální olej.

Kromě toho, že používání výživných olejíčků působí blahodárně na moje nehty, mají další obrovský bonus – a to je neskutečně velký výběr typů a vůní! V nabídce tak můžete najít olejíčky se štětečkem, kapátkem, roll-on nebo v tužce (ty mám osobně nejradši).

Velký výběr vůní pak nahrává dalšímu důvodu, proč na olejíčcích tak snadno vzniká závislost. Všechny ty vůně působí totiž přímo aromaterapicky! Kdykoliv pak přičichnete ke svým rukám, cítíte vůni rozkvetlé louky, šťavnatý meloun, sladké jahody, exotické mango, svěží kiwi nebo uklidňující vanilku – těm vůním se prostě nedá odolat! Tady bych asi i hledala tu podobnost s balzámy na rty – je jich tolik druhů a já je pořád nemám všechny! 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.