NANI UV gel Nice One – TOP kvalita v elegantním provedení!

Dnes mám tu radost vás seznámit s úžasnou sadou prémiových gelů ze série NANI UV gel Nice One! Je libo francii? S touto sadou gelů to není nejmenší problém. Potěšíme i ty nejnáročnější z vás. Nejen, že můžete počítat s vysokou kvalitou, také jsme si dali záležet, aby gely byly ozdobou vašeho salonu nebo domácnosti. Seznamte se s těmito profesionálními produkty! A jako bonus pro vás máme návod na techniku babyboom nehtů! Máte se na co těšit!
 

 

Začnu tedy tím hlavním. Sada Všechny gely jsou středně husté konzistence, takže se s nimi velmi dobře pracuje. Růžová a průhledná varianta se řadí do gelů jednofázových. To znamená, že je možné je používat bez podkladového base gelu. Není to ale podmínka. Můžete je používat i na base gel a pracovat s nimi jak jste normálně zvyklé. Nanášet produkt můžete v jedné nebo i více vrstvách, záleží, co vám více vyhovuje. Co se týče modelovacích gelů, nesmíme ještě zapomenout na porcelánově bílý, který je jako dělaný na francouzskou manikúru.

Podkladový base gel se nanáší na nehet v tenké vrstvě. Jedná se o první krok při nehtové modeláži. Ovšem, až po očištění a základní přípravě nehtu. Jako tečka na závěr přichází konečný finish gel. Ten vašim krásným nehtům dodá úžasný lesk. Oba tyto produkty jsou o něco řidší, než gely modelovací.

Nesmíme také zapomenout na nové stylové kelímky. Ty se chlubí skleněným designem, který padne každému do oka stejně jako pasuje do poliček nehtových salónů. Širší spodní část brání nechtěnému převrhnutí, a díky tomu se s kelímky i lépe manipuluje.

A teď tedy ke slibované technice babyboom. Možná už ji znáte, možná už jste ji viděly, ale neznaly jste její název. V minulosti už jsme se této technice dokonce věnovali v našem článku na blogu – Jak vyzrát na babyboomer. Jedná se o úžasný způsob jak dodat vašim nehtům přirozený elegantní vzhled. Jde o jakousi obdobu francouzské manikúry. Naše prémiová sada Opravdu nepřeháním, když řeknu, že se jedná o naše nejexkluzivnější produkty. Záruka kvality ukrývající se ve stylovém skleněném balení. Co víc si přát?

Tak na co čekáte? Dokonalé nehty můžete mít už během chvilky! Nechte se inspirovat skvělým video návodem od Jessica Angelique Winsenne.

 

Jak se vám naše nové prémiové gely líbí? Máte nějaké otázky nebo se nám chcete pochlubit se svými zkušenostmi? Napište nám na facebook!

Zdroje: Pinterest.com, Youtube.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.