Nehty jak ze stříbrného plátna – 35 tipů na filmové nehty!

Před týdnem jsem po dlouhé době zavítala do kina. Jednalo se spíš o příjemné zaplnění volného času, než o cílený plán jít zkouknout nějaký ten letní trhák. A třebaže film byl spíš průměrného rázu, návštěva kinosálu nebyla marná – vnukla mi do hlavy téma naší další inspirace! Milé slečny a dámy, máte rády filmy, ať už animované nebo hrané? Smějete se u oblíbených pohádek či seriálů, na které můžete koukat stále dokola? Inspirujte se, buďte originální a dodejte svým nehtům vzhled ze stříbrného plátna!
 

Musím se přiznat, že jsem ten typ, který si spíš pustí animák nebo dobrou komedii, než abych koukala na něco akčního nebo hororového. Samozřejmě mám i pár oblíbených seriálů, na které nedám dopustit. Kdybych ale měla přemýšlet, jaký film je můj nejoblíbenější, nejspíš bych se ani nedokázala rozhodnout. Naštěstí se řešení problému nabízí samo – jednoduše filmové motivy na nehtech pořádně prostřídat.

Rozhodně se nebojte, že by filmové zdobení nehtů bylo potěchou jen pro vás. Kamarádi ve škole budou závidět a obdivovat cool nápad. Jestliže už nepatříte do školních lavic, ale máte doma malého špunta, tak zaručuji, že bude vaše hravě barevné nehty milovat. Filmový nail art navíc poukazuje na vaše kinematografické preference. Krásné nehty tak  dokážou nejenom upoutat oko, ale tyhle navíc pomůžou i navázat konverzaci! 🙂

Jak to vidím já, filmové nehty mají jen samá pozitiva! Tak na co ještě čekáte? Buďte odvážné, originální, inspirované naší galerií! Laky, gely a štětce do ruky a hurá na věc!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.