Nové trendy odstíny laků Color Line – Zamilujete si je!

Milujete klasické laky na nehty? Máte jich doma celé krabice nebo police? Tak pak můžete rozšířit svou sbírku – právě nám na skladě přistály nové odstíny řady Color Line, které si nemůžete nechat ujít! Tedy já si je ujít nenechala – několik už jich mám doma a tuším, že to tak nezůstane na dlouho a moje řada se rozroste. Proto vám je můžu rovnou představit!

Starší, loňskou kolekci pestrých letních barev, tak doplnily trendy pastelové odstíny ve všech barvách. Mnoho z nich je jemně třpytivá, skoro bych se nebála říct, že jde o lehkou metalízu. Přibyly ale i laky, které vaši manikúru efektně doplní – laky plné třpytek! Nechybí ale ani výrazné odstíny zelené (která je mimochodem letos prý dost trendy, ale nějak jsem si toho nevšimla) nebo modré a hlavně červené.

Já jsem si vybrala jemné odstíny růžové a fialové. A to hlavně proto, že výrazné barvy mi ve sbírce rozhodně nechybí. Chtělo to konečně něco víc ženského a nenápadného.

fotka1

Na fotce vidíte odstíny 66 (fialový) a 44 (růžový). Na všech nehtech jsou nanesené dvě vrstvy laku. Fialový ale kryl o něco lépe, tam by stačila i jedna vrstva. Ale znáte to, prostě to chcete mít dokonalé :). Růžová kryla trochu hůř, ale druhá vrstva to spolehlivě spravila. Pak už stačilo nechat nehty pořádně zaschnout. U první vrstvy to byla rychlovka. Já jsem ale opatrná a po druhé vrstvě jsem si radši dala víc času. Víte, jak to bývá – večer si nalakujete nehty, za hodinu jdete spát a ráno se akorát naštvete, když máte v laku obtisknutý vzor z přikrývky. Pří mé smůle bych si lak před focením poničila a mohla bych začít znovu, takže jsem asi půl hodiny počkala. Pak už jsem měla pocit, že by to mohlo něco vydržet :).

fotka3

Na nehty jsem nenanášela žádný top, ale určitě ho doporučuju. Vyzkoušet můžete top prodlužující životnost laku – takhle vám manikúra nějakou dobu i vydrží :). Na druhé ruce mám lak bez topu už týden, a řeknu vám, že to není nic, čím bych se měla chlubit :D.

img_20170626_155226

A ještě pro vás mám tip na závěr! K těm dvěma zmíněným odstínům jsem si pořídila i lak s růžovými třpytkami (číslo 101). Pokud jako já třpytky milujete, ale přijde vám, že v laku se vám jich nikdy nepodaři nanést na nehet tolik, kolik byste chtěla, použijte houbičku! Já mám ve své nail artové zásobě vždy houbičky na make-up. Na tu naneste lak se třpytkami a nešetřete. Houbička bezbarvý lak vsákne a na povrchu zůstanou jenom lepkavé třpytky. Ty naťupkejte na nehet a tadá – třpytky máte všude! A nemusíte troškařit, klidně to udělejte ještě jednou :).

Dejte mi vědět, jak jste vy spokojené s touhle řadou laků!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.