Pozor – tyhle nehty jsou jenom pro drsňačky!

Tohle téma jsem si už nějakou dobu schovávala, ani vlastně nevím proč. Nejdřív jsem chtěla rockovou inspiraci. Pak jsem zjistila, že to téma může být mnohem širší – metal, heavy metal, punk, garage rock, grunge … No a tak je tu inspirace pro ty z vás, které neholdují růžovým nehtíkům, ale přesto upravené nehty milujete. Ať už nápady uskutečníte samy nebo je donesete ke své nehtařce, věřím, že si z téhle inspirativní galerie vyberete!
 

To je samá růžová, oranžová, béžová, neonky … samé barvy pro slečinky, že? A když chcete nějaké ženské a přitom trochu tvrdší nehty, tak vám občas nezbude, než si je přetřít černým lakem a vyrazit.

Naštěstí žijeme v době, která přeje snad úplně všem stylům a když se člověk trochu víc ponoří do hledání, nějaká ta inspirace na něj vypadne. Pak není problém jít na koncert oblíbené kapely, na motorkářský sraz nebo na fesťák s pořádně odvážnými nehty, ze kterých bude mít i ten největší drsňák respekt. Ono nechat si vypíchnout oko nebo rozedřít kůži takovými drápky nebude úplně legrace, že jo. 🙂

Svoje o tom ví třeba gotičky, které se umí v nail-artu taky hodně odvázat. I jejich nápady jsem si do téhle galerie vypůjčila, i když jsou občas trochu temnější.
Vyberte si ty, které se nejvíc líbí vám a dejte mi vědět, kam byste s nimi vyrazily!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.