Pudrové odstíny jsou pořád IN – Inspirujte se!

V minulém článku jsem vám radila, jak správně vybrat vhodný odstín kamufláže. Když už si její odstín dobře vyberete, dá se s ní velmi dobře pracovat – zdobení se nabízí spousta! Kamufláž se totiž nehodí jenom jako základ pro francouzskou manikúru, ale dá se s ní kouzlit i jinak! Její krásný pudrový odstín totiž dokonale odpovídá aktuálním módním trendům. Jak ji při zdobení můžete využít?

Nedávno jsem na internetu narazila na článek, že barevně zdobené nehty jsou už out a že hvězdy na červeném koberci už od takových výstřelků upustily (fakt jsem se snažila dohledat zdroj, ale marně – musíte mi prostě věřit:)). Prý, že umělé nehty nejsou v módě a všechny hvězdy teď hrají na přírodní vzhled. Článek byl plný „důkazných“ fotek z předávání nějakých amerických cen a při bližším prozkoumání každé z nás muselo být jasné, že se tenhle článek hooodně mýlí. Jak je to možné?

Všechny hvězdy totiž opravdu vsází na přírodní vzhled nehtů – ale využívají právě pouze kamufláž a pudrové tóny. Jejich nehty byly (až na výjimky) na první pohled vymodelované, potažené pouze kamufláží a případně dozdobené nějakými drobnými kamínky nebo třpytkami.

747a48ab523138e1f1d60423bf2bca92
Vyberte si vhodnou kamufláž na e-shopu NaniNails.cz!

Co z toho plyne pro nás? Že přirozený vzhled (v angličtině je zažitý výraz „nude nails“ = nahé nehty) je opravdu IN – Ale ne každá z nás se narodila s úžasně dlouhými nehtovými lůžky, zdravými nehty a jejich přirozenou barvou (stejně jako všechny ty dámy na rudém koberci).
Kašlete tedy na nedomyšlené rady módní policie a dopřejte si kouzla kamufláží a stylových pudrových barev laků na nehty se všemi možnostmi, které nabízejí – kreativitě se meze nekladou!

Zdroj: Pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.