Veletrh Interbeauty Prague 2015

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE je bezesporu nejvýznamnějším odborným kosmetickým veletrhem v České republice. Již tradičně je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi jsou kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo. Veletrh se koná ve dvou termínech.
 

Jarní veletrh se konal 10. – 11. 4. 2015 a podzimní se bude konat 16. – 17. 10. 2015.

Interbeauty Prague je jediný veletrh v Evropě, který svým věrným i všem novým návštěvníkům během veletrhu nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi v oboru prevence melanomu – tedy Stan proti melanomu vyšetřování mateřských znamének dermatoskopem a prevence rakoviny prsu – vyšetřování prsou ultrazvukem. Návštěvníci také mohou zdarma navštívit poradnu uznávaného soudního znalce v oboru plastické estetické chirurgie nebo si nechat zdarma změřit zrak.

Pro návštěvníky je připraven oblíbený Make-up point, kvalitní Prevence zdraví, ale také setkávání s osobnostmi veletrhu a nikdy nechybí zajímavé přednášky.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Je pořádáno Mistrovství ČR v Body Artu, Lash Designu a v Make-upu a nehtového designu Czech Nail Cup s postupy do zahraničních soutěží.

Čekají Vás profesionální akce s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností.

Interbeauty Prague 2015Interbeauty Prague 2015

Máte v plánu se některá z Vás přijít podívat či chodíte na veletrh pravidelně? Jaké s ním máte zkušenosti?

Tým NaniNails bude již počtvrté jeho součástí!
Těšíme se na vás!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.