Gel stickers

Manikúra s NANI Gel Stickers: Perfektní nehty za pouhých 20 minut!

Jste fanouškem krásných nehtů, ale na modeláž gel lakem vám doma jednoduše nezbývá čas? Pokud ano, máme pro vás skvělou alternativu – NANI Gel Stickers. Tyto inovativní gelové nálepky vám umožní dosáhnout skvělého vzhledu nehtů během pouhých 20 minut!

Co jsou NANI Gel Stickers?

NANI Gel Stickers jsou gelové nálepky, které poskytují jednoduchou a rychlou alternativu k tradičnímu gel laku. Stačí je nalepit, vytvrdit v UV/LED lampě a užívat si dokonale upravené nehty, které vypadají, jako byste jim věnovali hodiny času. Skvěle se hodí pro ty, kdo chtějí mít krásné nehty, ale nemají čas na zdlouhavou domácí modeláž.

Proč zvolit NANI Gel Stickers?

  • Rychlá aplikace: Na rozdíl od klasického gel laku, který vyžaduje několik kroků, NANI Gel Stickers zvládnete aplikovat za 20 minut.
  • Snadné použití: Pokud nemáte s gel lakem mnoho zkušeností nebo vás modeláž jednoduše nebaví, NANI Gel Stickers zvládnou i úplní začátečníci.
  • Perfektní vzhled: I bez složitého procesu dosáhnete vzhledu, který je srovnatelný s klasickým gel lakem – vaše nehty budou vypadat jako od profesionála.

Snadné odstranění: Není potřeba odstraňovat vrstvy laku a pilovat nehty do nekonečna. Gelové nálepky odstraníte rychle a jednoduše pomocí pomerančového dřívka a acetonu.

Jak NANI Gel Stickers používat?

  1. Příprava nehtů: Začněte tím, že zatlačíte nehtovou kůžičku pomocí pomerančového dřívka a upravíte tvar nehtů podle svých představ.
  2. Zmatnění nehtů: Lehce zmatněte povrch nehtů brusným blokem a poté použijte ubrousek z balíčku nebo Nail Prep, aby nálepka dobře přilnula a držela.
  3. Aplikace Gel Stickers: Vezměte nálepku správné velikosti, přiložte ji na nehet a jemně ji uhlaďte prsty nebo pomerančovým dřívkem.
  4. Úprava délky: Pokud je nálepka delší než váš nehet, jednoduše ji zastřihněte u volného okraje.
  5. Vytvrzení: Nehty vložte do UV/LED lampy a vytvrďte je po dobu 60 vteřin, aby nálepka pevně přilnula a vydržela po celou dobu nošení.

Konečná úprava: Na závěr můžete nehty upravit pilníkem podle potřeby a dodat jim finální tvar.

Jak nálepky odstranit?

Odstranění NANI Gel Stickers je rychlé a jednoduché. Pomerančové dřívko namočte do acetonu a jemně jím podeberte nálepku, kterou pak snadno sloupnete

Vyberte si svůj design a buďte vždy trendy

NANI Gel Stickers přicházejí v široké škále moderních designů, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu stylu. Ať už dáváte přednost elegantním, minimalistickým vzorům, nebo výrazným, hravým designům, s našimi gelovými nálepkami budete mít nehty vždy v dokonalém stavu a připravené na každou příležitost.

Balení obsahuje:

  • Gelové nálepky
  • Pomerančové dřívko
  • Mini pilník
  • Ubrousek na odmaštění

Podívejte se, jak přesně Gel Stickers aplikovat!

V tomto videotutoriálu vám krok za krokem ukážeme, jak je správně aplikovat, aby vydržely co nejdéle a vaše nehty tak vypadaly skvěle!

ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.