Army Lady: Maskáčová manikúra s novou kolekcí!

Army, nebo také Military styl je módní trend, který je neustále IN! Přišel čas vyzkoušet něco nového – „maskáčové“ nehty s naší nejnovější kolekcí gel laků Army Lady!

Co je Army styl?

Splynout s okolím. To byl důvod ke vzniku „neviditelného“ oblečení. Zřejmě první snahu o maskování měli japonští nindžové již ve 14. století. Zelená nebo khaki barva, kterou si s vojáky spojujeme dodnes, vznikla díky britskému vojsku okolo roku 1850. Od roku 1902 byla ustálena jako oficiální barva britské uniformy, ke které se postupně přidávaly další státy jako USA či Rusko. Maskovací oděv podobný tomu, který známe ve 21. století, použila jako první německá armáda. Největší rozmach maskovacích technik však nastal až v období Druhé světové války.

military_woman

Originální manikúra

Toužíte po maskáčových nehtech? Dám vám pár tipů, jak jich snadno a rychle docílit. Budete potřebovat kvalitní štětec a odpovídající barvy. Já vám doporučuji odstíny naší nové kolekce gel laků Army Lady:

army_tipy_logo_mensi_2

Jako podklad zvolte nejsvětlejší barvičku a vytvrďte ji v UV/LED lampě. Poté si vezměte libovolné barvičky, které jsou o něco tmavší než podkladový lak. Malým tenkým štětečkem pak kreslete flíčky různých barev i velikostí, tím docílíte dokonalého maskáčového efektu! Samozřejmě nemusíte zůstat jen u maskáčového vzoru, máte nekonečno možností, ke khaki odstínům se dokonale hodí zlatá, ideálně třpytivá, barvička! Nemusíte se bát ani zdobení, vyzkoušejte kamínky ve tvaru hvězdiček, které jsou na výložkách vojenských uniforem. Vybrala jsem pro vás pár Army fotografií, tak se nechte inspirovat!

army1

amy2
Tak jak se vám líbí Army styl, půjdete do něj, nebo raději zůstanete u své osvědčené klasiky? Pište mi své názory do komentářů na náš Facebook a nezapomeňte se pochlubit i fotkami!
newsleter_04_cz

ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.