Co o vás prozradí oblíbená barva nehtů? Čtěte!

Věděly jste, že barva, kterou si zdobíte nehty, na vás může ledasco prozradit? Zkoumali jsme spojitost mezi oblíbenou barvou nehtů a vaším charakterem. Světe div se, opravdu o vás nejoblíbenější odstín vypovídá víc, než byste čekaly! Máte rády červenou, růžovou, černou nebo raději nějakou bláznivě barevnou? Máte rády klasiku a tak dáváte přednost francii nebo babyboomeru? Veškeré preference odstínu laku jdou ruku v ruce s vaším charakterem. Zjistěte, co o vás říkají vaše nehty!
 

 

Rudá barva – okouzlující elegance

Rudá a červená patřily vždy úžasnému světu filmových hvězd a celebrit. Kdokoli si na sebe vzal splývavé rudé šaty, nikdy neudělal chybu. S tímto si i rudou podvědomě spojujeme – se slávou, aktraktivitou a úspěchem. Rudá o nás říká, že jsme sebejisté, atraktivní osobnosti s touhou se čas od času pořádně odvázat. Jednoduše – divoké svůdnice – s vkusem a grácií.

Růžová barva – mladistvá jemnost

Věřte tomu nebo ne, ale růžová prý značí tichost a plachost.  Není divu, že tak pasuje miminkům a malým holčičkám. Pokud máte rády jemnou růžovou, samy jste nejspíš jemné, ženské, mladé a milé. Hodně dbáte o svůj vzhled a snažíte se být vždy upravené, protože tak má správná slečna také vypadat. Jen málokdo odolá vašemu něžnému kouzlu.

Žlutá barva – ztělesněná energie

Nejraději máte žlutou? Pak jste veselé optimistky plné energie. Všechny víme, že žlutá symbolizuje slunce a teploučko. Vy jste tak trochu jako slunce. Vaše přítomnost rozzáří okolí a zažene kdejaké chmury. Dokážete být spontánní a vždy si jdete hrdě za svým. Navíc máte velice dobrý módní vkus. Nejen díky jemu se vám často dostává obdivu.

Fialová barva – sebejistá vznešenost

Fialová prý patří královským rodům. Jedná se o vznešenou barvu, ať už je odstín tmavší nebo třeba lila. Pokud se rády zdobíte právě touto barvičkou, pak jste sebejisté a schopné. V žilách vám proudí řádná dávka kreativity a uměleckého cítění i nadání. S tím jde ruku v ruce váš smysl pro eleganci a půvab – jako byste samy patřily do šlechtického rodu.

Modrá a zelená barva – energetické živly

Máte rády originalitu a nechybí vám odvaha. Ne každý umí nosit tak nevšední a odvážné barvy jako je zelená nebo modrá. Jste veselé, pozitivní a vždy plné energie.  Máte rády, když je kolem vás stále nějaký ruch. Potřebujete využít všechnu energii proudící ve vašich žilách. To však neznamená, že byste neuměla kvalitně odpočívat – třeba s přáteli, na které nedáte dopustit.

 

Černá barva – módní bouře

Vyžíváte se v černých nehtech? Naprosto to chápu, černá se přeci hodí kamkoli. Tedy, snad až na svatbu. Tam se s ní musí opatrně. 🙂 Ale rozhodně máte cit pro módu. S antracitovými nehty o sobě říkáte, že jste rebelka. Sama však dobře víte, že skrýváte jemné a spořádané nitro. Každý den je pro vás malé dobrodružství, protože si dokážete užít maličkostí. A tak to má i být!

Přírodní, francie, babyboomer – ojedinělá krása

Prostě to tak máte nejraději. Nepotřebujete sto padesát barev aby vám to slušelo. Čisté přírodní nehty, vkusná francouzská manikúra nebo módní trend babyboomer – to je pro vás to pravé. Jste sebevědomá a rozhodná. Dáte na přirozenou krásu a svoji ženskost. Nepotřebujete, aby vám někdo určoval pravidla. Ty přece určujete vy! 🙂

 

Bílá barva – nefalšovaný půvab

Proč ohranou francii, když můžete mít celou ruku bílou? Víme, že čistý podklad se dá téměř jakkoli ozvláštnit.  K bílé ladí jakákoli barva a sedí k ní i veškeré zdobení. Vy sama máte ráda čistotu a upravenost. Věci máte ráda uspořádány, abyste měla o všem přehled. Jste veselá a víte, co vám sluší. Tak to také hodláte nosit. Nesnášíte přetvářku. Kdo vás zná, plně docení váš ryzí charakter, stejně jako vaše sněhově bílou manikúru.

Zlatá a stříbrná barva – stylově famózní

Pokud zbožňujete okouzlující třpyt zlaté nebo stříbrné, pak máte smysl pro styl a módu. Jste rády středem pozornosti. Máte rády, když vás lidé ve vašem okolo chválí. Stejně zářivé jako vaše nehty je i vaše osobnost. Vzbuzujete rozruch kam jen přijdete. Svojí vnitřní energií a pozitivitou přitahujete ostatní stejně, jako svádí lesk vašich nehtů zvědavé pohledy.

Neonky a duhová barva – bláznivě originální

Barvy na nehtech střídáte do zblbnutí a nejraději byste je měla na nehtech všechny? Milujete veškeré odstíny a obzvlášť ty neonové? Pak jste pozitivní a veselý člověk! Máte spousty nápadů, kreativita vám nechybí a nikdy s vámi není nuda. Milujete, když je kolem vás živo. Jste ten člověk z party, který vždy dokáže ostatní rozesmát. A takoví lidé jsou potřeba. 🙂

Tak co si myslíte o zvolených barvách na vašich nehtech teď? Seděl na vás popis? „Přiznejte barvu“ a pochlubte se nám, jaký nail art zdobí vaše drápky právě dnes! Komentujte a lajkujte příspěvky na našem Facebooku! Budeme se těšit! 🙂

Zdroj obrázků: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.