Halloweenské nehty: Jak na ně?

Halloween jakožto keltský svátek každým rokem proniká stále více i do našich domácností, a proto přišel čas nejen na perfektní strašidelnou výzdobu, ale také na dokonale halloweenské nehty!

Věděli jste, že..

Halloween vznikl již v dobách před naším letopočtem a slaví se 31. října. Toto datum symbolizovalo hranici mezi letním a zimním obdobím. Pro Kelty to bylo období, kdy se “stírá hranice mezi světem živých a mrtvých”, a proto si v tomto období stavěli například oltáře ze zvířecích lebek, které měly za úkol navázat spojení s mrtvými. Halloween, který známe dnes, se k nám rozšířil s Irska, není to tedy ryze americký svátek, jak se mnoho lidí domnívá. 


Halloweenská manikúra 

Nevíte si rady nebo hledáte inspiraci pro strašidelnou i decentní halloweenskou manikúru? Tak to jste na správné adrese, připravila jsem pro vás hned několik zajímavých zdobení, ke kterým jsem připojila i návod, jak je můžete vytvořit. Tak jdeme na to! 

do_blogu


Spider gel

Nehty poseté pavučinami? Pro nás žádný problém! Vyzkoušejte spider gel, díky kterému se vám podaří na nehtech vytvořit ty nejkrásnější a nejtenčí pavučiny. Bude vám k tomu stačit pouze gel a zdobící sonda, díky které zdobení vytvoříte, ale pokud nemáte sondu, můžete použít i tenký štěteček nebo pomerančové dřívko. 

Aplikujte malé množství Spider gelu na štětec nebo sondu a dotkněte se nehtu v bodě, ve kterém chcete začít. Ve vzduchu si nastavte směr a úhel, kterým chcete linii vést. Pro ukončení linie se dotkněte nehtu v druhém bodě. Opakujte až do dosažení požadovaného obrazce. Spider gel můžete aplikovat na barevný gel, gel lak nebo na akryl. Nakonec jej nechte vytvrdit v UV/LED lampě po dobu 30-60 vteřin a nakonec zafixujte finishem


Halloweenské vodolepky

Zkoušeli jste někdy vodolepky? Pokud ano, tak mrkněte na naše nejnovější halloweenské motivy, ve kterých najdete pavučinky, dýně ale i netopýry nebo roztomilé duchy! Nezapomeňte, že i podklad je velmi důležitý. My pro něj použili neutrální tělovou barvičku, dále nesměla chybět černá a nakonec jsme manikúru rozzářili oranžovou barvičkou v podání gel laku Spanish Orange, která je stejně krásná jako barva dýní! 


Strašidelná razítka 

Pokud nefandíte kreslení ani samolepkám, mrkněte na naše nejnovější razítkovací destičky se strašidelnými halloweenskými motivy. O razítkovací metodě jsme již psali v tomto článku, ve kterém najdete podrobná návod, jak na to!

fb

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.