Laky na nehty, které vám dovolí experimentovat – Color Line Aquarelle

Nemusíte být zrovna mistr umělec, abyste znaly akvarelové barvy. S jejich obdobou jsme se setkaly nejspíš všechny už ve školce nebo škole. Vodovky jsou totiž takovým chudým příbuzným akvarelek :). Určitě si pamatujete, jaké to bylo, když jste kreslily vodovkami na vlhký papír. Byla to úplná magie! Od té doby už uplynulo spoustu vody a dnes už můžete čarovat i na svých nehtech – Představíme si totiž novou řadu laků na nehty Color Line Aquarelle!
 

Svůj název získaly akvarelové barvy díky tomu, že jsou snadno rozpustné ve vodě a malba s nimi je vcelku jednoduchou záležitostí. Oproti jiným barvám tolik nekryjí a po nanesení pod nimi lehce prosvítá povrch, díky čemuž pak takové dílo působí lehkým a svěžím dojmem.  Navíc se krásně rozpíjí a mísí, což otevírá dveře různým technikám a experimentům.

aquarele_wariacje_800

=Color%20Line%20Aquarelle“>laky na nehty Aquarelle liší od běžných laků, a proto jsem si vzala do parády několik odstínů z řady, které se mi nejvíc líbily – fialový , růžový a modrý . Z šuplíku jsem vytáhla mléčné tipy a pustila se do práce.

Jaký je nejlepší postup při práci s akvarelovými laky na nehty?
V první řadě je třeba zopakovat, že jsem je testovala na mléčných tipech. Proto bych všem doporučila začínat na bílém podkladu – ať už na gelu nebo jen bílém laku, aby barvičky co nejvíc vynikly.


laky

Možná by vás ani nenapadlo míchat několik barev laku v jedné vrstvě, ale u Aquarelle laků to možné je. A vypadá to krásně! Na prvním obrázku se můžete přesvědčit. Docílíte tak pěkného měnivého efektu – nemálo podobnému oblíbenému  UV gelu Chameleon.

Další fotka ukazuje pokus s water-marble – vodním mramorováním (pokud nevíte a tápete, o čem je řeč, návod najdete tady ). Lak se chová ve vodě tak, jak u water-marble čekáte, asi hlavně díky tomu, že jsou laky dost řídké. Jen škoda, že mnou zvolená barevná kombinace moc nevynikne. Bylo by dobré barvy zkombinovat i s nějakým světlejším tónem. Do budoucna by bylo od výrobce hezké, kdyby do řady přidal i další barvy. Třeba se dočkáme :). Zatím je můžete zkusit zkombinovat s laky, které máte pro mramorování už vytipované a máte s nimi dobré zkušenosti.

minulém článku jsem se dokonce zmínila o tom, že s nimi můžete vytvořit krásnou mozaiku! 
Chystáte se je vyzkoušet? Dejte nám echo na Facebook nebo na e-mail info@naninails.cz, rádi si poslechneme vaše zkušenosti!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.