Manikúra pro zapálené cestovatelky! Vydejte se s originálními nehty do Evropy i zámoří!

Levné letenky, last minute nebo předem promyšlené a naplánované výlety a dovolené – pokud rády cestujete a pomalu už vymýšlíte, kam se podíváte letos, pojďte se mnou obdivovat manikúry inspirované známými městy a státy!

Možná jste si právě objednaly dovolenou na léto, možná se za pár dní chystáte na slavný karneval v Benátkách, nebo jste právě vyměnily ve směnárně libry a chystáte se objevovat krásy britské metropole. Cestování je super věc a je jedno, jestli v zahraničí strávíte víkend, nebo návrat chystáte až za několik týdnů. Pokud se nemůžete dočkat svého vysněného výletu a chcete být na svých cestách IN, našla jsem pro vás tipy pro opravdu stylové manikúry. Držte si klobouky, vyrážíme!
travel_022_696x392

Kouzlo evropských metropolí

Kam se jezdí v Evropě? Nádherných měst tu máme opravdu spoustu, ale mezi turisticky nejvýznamnější určitě patří romantická Paříž, historický Londýn nebo pestrý Amsterdam. Paříž si zamilují romantické duše, Londýn přiroste k srdci milovnicím příběhů ze života králů a královen a Amsterdam ocení nejen obdivovatelky nádherných tulipánů, které celé Nizozemsko proslavily.  

A co nehty? Pokud se chystáte do Paříže, určitě hodláte vyrazit na nejznámější dominantu tohoto města – Eiffelovu věž – pokud nemáte k dispozici samolepku, není příliš složité si malou podobiznu vlastnoručně na nehty namalovat. 🙂 Pokud si netroufáte na věž, něžným srdíčkem nebo použitím některého odstínu růžové perfektně vyjádříte romantickou atmosféru, kterou známe ze starých filmů odehrávajících se právě v Paříži.

Londýn si určitě spojíme s královskou rodinou a také bohatou historií králů a královen. Kdo by si nevzpomněl na Alžbětu I., Marii Stuartovnu nebo Annu Boleynovou? No, tyto dámy to rozhodně neměly snadné, Marie s Annou byly sťaty v londýnském Toweru; dnes jsou v bývalé pevnosti a vězení uloženy korunovační klenoty, které mohou turisté obdivovat spolu s dalšími cennostmi. Stojí to za to! Na nehtech se při návštěvě Londýna bude určitě vyjímat třpytivá korunka symbolizující dodnes přetrvávající státní uspořádání (byť je tedy současná královna už jen jakýmsi reprezentativním symbolem země), britská vlajka nebo krásy města jako Big Ben či roztomilý deštníček odkazující na typické rozmary místního počasí.

Nizozemský Amsterdam je zemí kanálů, po kterých se můžete plavit v loďkách, typické jsou také místní kavárny, kde se zcela legálně může kouřit marihuana a celé město je také proslavené nespočtem jízdních kol, na kterých místní obyvatelé tak rádi jezdí jak do práce, tak i na výlety po okolí.

I zde mají krále, korunky na nehtech tak můžete směle vytvořit také, skvěle se budou vyjímat na oranžovém podkladu, protože oranžová je nizozemskou národní barvou, což určitě znají divačky sportovních přenosů – Nizozemci mívají právě oranžové dresy a stejnokroje. 🙂 Co dalšího je pro tuto zemi typické, jsou květiny, zejména tedy tulipány. Tulipány patří k Holandsku stejně jako sýr či větrné mlýny, a co si budeme povídat, různé květiny jsou naprosto nesmrtelným trendem ve světě manikúry, takže s něžným tulipánem rozhodně nikdy nešlápnete vedle!

Vzhůru na jih!

K oblíbeným destinacím, kam jezdíme hlavně v létě, není snad ani třeba cokoli detailně rozebírat. 🙂 Itálie i Řecko jsou proslulé svou historií sahající až do dávného starověku a antický Řím je považován za kolébku civilizace. Dnes do Řecka i Itálie jezdíme obdivovat památky, vychutnáváme si bohatou středomořskou kuchyni a i moře stojí za to, co říkáte? 🙂

Za zmínku však určitě stojí tradiční karneval v Benátkách, který se každoročně koná právě touto dobou – přehlídka nádherných kostýmů a spousta stánků s typickými maskami – nejen zde můžete jednu ukořistit jako krásný suvenýr. Na nehtech se budou vyjímat jak architektonické dominanty, tak i jiné typické věci pro tyto země – modrá jako nekonečné moře, motivy ze starodávných amfor nebo nejznámější italský pokrm – pizza. Mňam!

Cesta na Dálný východ i do zámoří

Evropu už máte v malíčku a chystáte se objevovat další světadíly? Možná zamíříte do Japonska, Spojených států nebo do Kanady. Japonsko je známé hlavně pro krásnou přírodu, chrámy a gejši – vzpomínáte si na díl seriálu S nehty kolem světa, kde jsme se společně zastavily právě v Japonsku? Připomenout si jej můžete zde. 🙂

Jestli se hodláte projít po New Yorku, nebo kanadském Torontu či fandit na hokejovém zápase zámořské NHL, inspirujte se javorovými listy nebo slavnou americkou vlajkou.

Jak se vám líbily dnešní nápady na manikúru na pro cestování? Určitě mi své nápady posílejte na náš Facebook, jsem jako vždy kočka zvědavá! Budu se těšit zase na příště, inspirujte se!

Zdroj: radynacestu.com, instagram, pinterest

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.