Moderní prostředí, široký výběr – jaká je nová prodejna NaniNails v Brně?

Jaké bylo slavnostní otevření nové brněnské prodejny NaniNails? A v čem je lepší než ta předchozí?

brno_int_out

Slavnostní otvíračku jsem si nemohla nechat ujít! Z plánovaného březnového data se přesunula na květen a já nemohla dospat! Říká se, že kdo si počká, ten se dočká. Tady to za čekání rozhodně stálo!

Milé přivítání

Celá netrpělivá jsem odpoledne pospíchala do obchodního centra Letmo, ve kterém se nová prodejna nachází. Zorientovala jsem se bez problému, v hledání mi totiž pomohl orientační plánek centra. Vyšla jsem o patro výš a všimla si, že se před prodejnou tvoří fronta (uvnitř obchodu mohl být kvůli opatření pouze omezený počet osob). To mě ovšem vůbec neodradilo, byla jsem ráda, že je hojná účast! 🙂 Čekání ve frontě mi zpestřila krásná slečna, která mi nabídla welcome drink, což bylo velmi příjemné osvěžení. Celou tu dobu jsem nakukovala do prodejny a nemohla se dočkat, až to tam půjdu pořádně prozkoumat. 

otv_ra_ka

Prodejna se na čekání připravila, na stolku před vchodem bylo nachystané menší občerstvení – mé milované makronky!

Jaký si vybrat? Všechny!

Po vstupu do prodejny mě jako první uchvátil nekonečný výběr gel laků. Byly tam snad všechny barvy, na které si vzpomenete! Od bláznivých křiklavých neonek po jemné nude odstíny až ke třpytivým barvičkám. Nezůstala jsem však jen u nich, chtěla jsem se poohlédnout také po ostatních produktech, které NaniNails nabízí. Udělala jsem si zastávku u UV gelů i manikérských pomůcek. Narazila jsem také na milou prodejní asistentku, která byla připravena mi se vším pomoci, za což dávám velké plus! Celý prostor prodejny na mě působil velmi luxusním a nablýskaným dojem. Všechno vonělo novotou a atmosféra byla více než příjemná.

Víc hlav víc ví

Po zaplacení se mi nechtělo takovou krásnou akci opustit, a tak jsem ještě obcházela stolky s vystavenými produkty určenými k nailartu a zdobení. Narazila jsem na mnoho třpytek, samolepek i leštících pigmentů a věřte, že bylo rozhodně z čeho vybírat! Koukala jsem se kolem sebe a viděla, jak asistentky všem ochotně radí a jsou neustále k dispozici. Také mě zajímalo, na co mají v prodejně kosmetický stolek s židlí (protože se nejedná o nehtové studio), a tak jsem se na něj šla poptat. Prodejní asistentka mi vysvětlila, že u tohoto stolku zákaznicím ráda předvede, jak fungují brusky či lampy na nehty. Což je za mě super, protože si takto můžete zboží osahat a vyzkoušet, ať už jste profesionál nebo začátečník. Moc se mi líbilo, že paní prodavačky zákaznicím aktivně nabízely rady a pomoc. Opravdu se o ně zajímaly s úsměvem od ucha k uchu.

otv_ra_ka_2

Suma sumárum

A jaký byl můj celkový dojem? Úžasný! Prodejna je moderně a vkusně zařízena, barvy spolu krásně ladí a na výběr je tam opravdu mnoho produktů, ač se to na první pohled nezdá. Prodejna sice neoplývá rozsáhlým prostorem, ale zato je velmi útulná a za běžného provozu bude nakupování jistě komfortnější. Velkým plusem je také bezproblémová dostupnost a umístění, které je o dost atraktivnější než u předchozí prodejny. Stejně tak je obchod krásnější a působí jako moderní a pohodová prodejna, do které se budete velmi rády vracet. Tak co, chystáte se také na návštěvu nové prodejny? Možná se tam potkáme, protože já tam budu jako doma!

ko_ka_nani

                                                                                                                      

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.