Moře možností i odstínů: Je tu velká letní inspirace!

Pár letně laděných inspirací už tento blog zažil, ale čas letí, ostatně stejně jako toto léto letí zářivé barvy! Milujete neonové odstíny a živé barvy plné energie? Pak se těšte, protože jsem pro vás nachystala velkou zásobu skvostné letní manikúry! Pohodlně se usaďte, vezměte do ruky pilník, (ať hned s koncem článku můžete začít s nějakým zářivým nail artem) a pusťte se do čtení!

Dnes si povíme, proč vlastně neonové barvy tak sedí k létu a poradím vám, jaké jsou nejoblíbenější barevné kombinace i styly zdobení za použití neonových gelů, gel laků nebo i laků. 

Letní manikúra se samozřejmě neomezuje pouze na neonové barvy. Obecně frčí hlavně to nejvýraznější, co ve své sbírce gelů a laků najdete. Velmi oblíbený je i fosforeskující efekt, třpytky nebo leštící pigmenty.

Letní nail art už jsem na blogu párkrát řešila, ale vždy se k němu ráda vracím, protože prázdninového nail artu není nikdy dost!

Chcete se pokochat galeriemi předchozích článků? Stačí si vybrat! 

Proč? Proč jemné jarní pastelové odstíny střídá s horkem osvěžující neonová záplava? Je to jednoduché! Naše nehtové preference zrcadlí venkovní počasí. S prázdninami očekáváte slunce, vodu, výlety, dovolenou, krátké sukně, topy na ramínka, ale hlavně zábavu, pohodu a svobodu (třebaže jen po dva týdny vaší dlouho očekávané dovolené). Zářivý nail art tohle všechno symbolizuje! Už jen pohled na ty veselé barvy do vás vlije energii na všechna dobrodružství, která vás přes léto čekají. A to je přesně to, co chceme!

Jaké zvolit kombinace a druhy zdobení? Letní odstíny bývají už samy o sobě výrazné. Není proto problém ponechat je obyčejné, jednobarevné. Pokud máte hezký tvar nehtů a rovnoměrnou vrstvu gelu na nehtech, pak to k dokonalosti postačí.

Super je také kombinace více odstínů v ombré přechodu. To prostě nezklame. Nemusíte se bát použít trochu třpytek na doplnění, nebo jeden z prstů udělat pastelový kontrastně k ostatním (není hezké, že na jaře pastely zvýrazníte jedním neonem a teď je to naopak?). 🙂 

A slova na závěr? Však už mě znáte. „Záleží jen a jen na vás, jaký styl zvolíte.“

Doufám, že nehtíky už máte krásně zpilované a vytvarované. Galerii prohlídnutou do posledního puntíku, a tak vám nezbývá nic jiného, než se inspirovat a pustit se do práce! Nechte si dařit s vaší manikúrou, stejně jako s jakýmikoli letními plány a užívejte prázdniny!

Zdroj obrázků: pinterest.com 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.