Nail Hacks: Tipy a triky!

Chcete znát ty nejlepší vychytávky, díky kterým budete mít tu nejkrásnější, a zároveň dlouhodržící manikúru? Sepsala jsem pro vás pár rad a triků, které vám zaručeně zjednoduší život!

Slabé a lámavé nehty vs. gel lak

Toužíte po přirozené dlouhodržící manikúře v podobě gel laku, ale ten vám na vašich slabých nehtech zkrátka nedrží? Mám pro vás řešení. Zkuste na špičku nehtu aplikovat tenkou vrstvu pevného materiálu, může se jednat o polygel, akrygel nebo klidně akryl. Gel lak bude na umělém materiálu držet lépe než na přírodních nehtech, ty budou navíc zpevněné a nebude docházet k jejich lámání. Nenechte se zmást – nejedná se o klasickou modeláž a tvarování C oblouku. Aplikujte opravdu co nejmenší množství materiálu od poloviny nehtového lůžka směrem ven.


Tenký štěteček je nejlepší kamarád

Zdá se vám, že vám nehty odrůstají rychlostí světla? Naučte se lakovat až ke kůžičkám! Ale pozor, klasickým štětečkem se může stát, že vám barvička zateče až ke kůžičkám a poté vám na nehtovém lůžku vzniknou odchlipy. Dejte si raději na čas a lakujte nejprve po celé ploše lůžka a na okraje vyměňte klasický štěteček za zdobící. Barva vám nezateče a navíc se dostanete do jinak špatně přístupných míst. Díky této metodě se vám bude zdát, že vám nehty odrůstají pomaleji, protože jste barvičku nanesly až těsně k okrajům nehtové kůžičky. 

gel_lak


Namíchejte si vlastní barvu u akrylové modeláže

To, že jdou smíchat různé barvičky gel laků i gelů a vytvořit si tak unikátní odstín, to ví snad každá z nás. Věděly jste však, že si pomocí gel laků můžete namíchat i vlastní barvičku u akrylové modeláže? Stačí, když do tekutého liquidu na akryl přidáte pár kapek barevného gel laku a zamícháte. Poté, co namočíte štětec co barevného liquidu a následně do čirého akrylového prášku, vznikne vám barevná hmota, kterou můžete vesele nanést na nehet! 
gel_lak5

Přirozený třpytivý efekt

Chcete ozvláštnit svou nude manikúru, ale nevlastníte žádné zdobení? Tady je jedna malá vychytávka, díky které vytvoříte jemně třpytivý efekt! Využijte svůj rozjasňovač na tvář jako  decentní zalešťovací pigment – pomocí pěnového aplikátoru na oční stíny rozjasňovač jednoduše zalešťete do svého Topu! 

gel_lak_2


Výběr správné báze

Aby vám modeláž co nejdéle vydržela, je potřeba báze, která dokonale sedne vašim nehtům. Pokud máte slabší nehty, co se lehce zlomí, vyhněte se pružným, tzv. “rubber” bázím, ale používejte ty pevné (například Hard Base 7v1. Naopak pokud jsou vaše nehty pevné a tvrdé, jsou tyto rubber báze tím nejlepším řešením (například Vitamin Base) – dodají vašemu pevnému nehtu pružnost a mohou tak předejít zraněním, které byste si mohly způsobit (například bolestivé zlomení nehtu v nehtovém lůžku). 

gellak6newsleter_04_cz
ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.