NANI GEL LAKY: Amazing Line vs. Professional!

Třífázové gel laky z řad Amazing Line a Professional si zkrátka zamilujete. Víte ale, jaký je mezi nimi rozdíl a jaké jsou jejich výhody?

Všechny gel laky Amazing Line i Professional jsou třífázové, což znamená, že je pod barevnou vrstvu nutné nanést a vytvrdit podkladovou bázi a na závěr gel lak přelakovat závěrečným lesklým (nebo matným) finishem. Jedná se o dlouhodržící gel laky, se kterými dokážete vytvořit dokonalou manikúru během chvilky!

amaz

Řada gel laků Professional

Jedná se o naše prémiové gel laky, které mají nejen vysokou kvalitu, ale také pigmentaci. Nenechte se zmást názvem Professional – jedná se o profesionální kvalitu, která je určena pro domácí manikúru, nehty si tak s nimi snadno vytvoří i začátečnice! Gel laky kryjí perfektně již v první vrstvě a barvu přírodního nehtu tak spolehlivě překryjí. Barvičky jsou syté, neflekatí, a díky štětečku typu kočičí jazýček se snadno nanáší až k vnitřnímu okraji nehtu. Pokud tedy prahnete po dokonale pigmentovaných barvičkách, které bez problému vytvrdíte během 30 vteřin v UV/LED lampě, jste na správné adrese!

Řada Professional se skládá z několika tematických kolekcí, které obsahují klasické i třpytivé barvičky, ale najdete zde také kolekci termo gel laků, které mění svou barvu v závislosti na okolní teplotě.

Řada gel laků Amazing Line

Tato řada je na první pohled cenově dostupnější než řada Professional. Nenechte se zmást – gel laky Amazing Line vám vydrží také až 3 týdny! Hlavním rozdílem mezi Amazing Line a Professional je pigmentace – gel laky z řady Amazing Line jsou méně pigmentované, proto vám zajistí plné krytí až ve 2-3 vrstvách. Nemusíte se bát, že by vám způsobily větší tloušťku nehtu – jsou totiž řidší, a díky tomu se dají nanést v extra tenké vrstvě! Díky nižší pigmentaci jsou na nehtech o mnoho přirozenější než gel laky z řady Professional.

Pokud toužíte po dokonalé francouzské manikúře nebo hledáte polotransparentní tělový gel lak, pod kterým vám bude prosvítat váš přírodní nehet, je řada Amazing Line přímo pro vás. Ideální bude také pro ty z vás, které kvůli zaměstnání či škole nemůžete nosit výraznou manikúru.

I v této řadě najdete tématické kolekce barevných gel laků – vybírat můžete třeba z tělových či třpytivých barev, ale stejně jako u řady Professional v ní najdete i termo gel laky!

Pod obě tyto řady můžete dát jakoukoliv podkladovou bázi, stejně tak závěrečný finish. Pokud jste milovnicí gelové manikúry, tak se nebojte gel laky použít místo barevného UV gelu (můžete je nanést samozřejmě i na akrylovou modeláž). Doufám, že jsem vám alespoň trochu přiblížila tyto řady a jako vždy se budu těšit na vaši dokonalou manikúru ve strories, kde nezapomeňte označit náš profil @naninailscz!
newsleter_04_cz

ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.