NaniNails: Začínáme s Podcasty!

Je to tak! Rozhodli jsme se vám být ještě blíž – po sociálních sítích jsme se rozhodli s vámi komunikovat i také prostřednictvím podcastů, které se budou týkat nejen nehtové kosmetiky NaniNails, ale také zákulisí společnosti.


Co je vlastně podcast?

Jedná se o zvukový formát pořadu, který může vést jedinec i skupina, chová se podobně jako televizní talk-show či interview. V podcastech lze řešit nejrůznější témata, dělat rozhovory, zamýšlet se nad aktuálními trendy apod. My spojíme všechny tyto sektory a přineseme vám to nejlepší ze světa nehtové kosmetiky.


Naše moderátorky

Máte se rozhodně na co těšit – podcasty vás budou provázet naše dvě milé kolegyně – Marťa a Nikča. Ty si budou během podcastů povídat nejen o nehtové kosmetice a jejich produktech, ale budou vést nejrůznější rozhovory se zajímavými lidmi. Podívají se také pod pokličku společnosti a budou reagovat na aktuální trendy v nehtové kosmetice.


Nejrůznější témata

Naše moderátoky se podrobně rozpovídají o všech nabízených produktech – poradí vám, jak s nimi pracovat, jak fungují i to, jaký produkt bude pro vás ten nejlepší. Mezi prvními vám představí i nejnovější produkty, které v roce  2023 chystáme. Budou odpovídat na vaše otázky a budou se snažit vytvořit jednotnou komunitu NaniNails, která zkrátka miluje krásně upravené nehty. 


Na co se můžete těšit v prvním díle?

Velmi rádi vám představíme naší společnost, co všechno nabízíme, a hlavně pro koho, kde nás můžete najít i to, kde s námi můžete co nejefektivněji komunikovat. Dozvíte se třeba i význam jména naší společnosti a mnoho dalšího. Můžeme vás ujistit, že v našich podcastech se dozvíte i mnoho “podpultových” informací, které vám sdělíme ještě dříve než na sociálních sítích nebo na webu, takže se rozhodně vyplatí nás poslouchat! 🙂  

Pamatujte na to, že jsme tu vždy pro vás a můžete se na nás kdykoliv s čímkoliv obrátit. To, o čem budou podcasty, můžete ovlivnit i vy sami! Stačí, když nám napíšete vaše připomínky, nápady nebo co byste chtěli, abychom v podcastech rozebírali a my to pro vás rádi uděláme. Napsat nám můžete kdekoliv – na náš Instagram @naninailscz nebo na naše facebookové stránky či e-mail info@naninails.cz, budeme se moc těšit!

Poslechněte si náš první podcast na YouTube:


Dostupné také na těchto platformách:

Spotify: https://open.spotify.com/show/2ctinzhlpFCJniPEwaZYsG
Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/cz/podcast/nehty-podle-nani/id1672054226

Amazon Podcast: https://podcasters.amazon.com/podcasts/ccbf93cb-9592-4833-9354-a79e34211c59

newsleter_04_czko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.