Nejbizarnější nehty v roce 2019 – Tohle někdo nosí na rukou?

Nemá cenu zapírat, je to přesně tak, jak si myslíte. S posledním úderem zvonu silvestrovské půlnoci se už začínám těšit na ten následující a přemýšlím nad tím, jakou snůšku hrůzostrašných nehtů vám opět přinesu. Každý rok mi ale stejně v hlavě vrtá červíček pochybnosti: urodí se toho dostatek? Budeme se mít nad čím pobavit? Nestane se náhodou něco, co donutí všechny ženy věnovat se jen a výhradně dokonalému nail-artu a vyhýbat se bizarnostem? Ne. Tento rok ne.


V úvodu článku mi dovolte popřát vám krásný a úspěšný nový rok! Věřím, že svátky máte šťastně za sebou, stres jste hodily za hlavu a teď už se můžete jen bavit. Co se na poli toho nejšílenějšího nail-artu ve světě událo? 

Tohle by neměl nikdo vidět!

Mám takové tři škatulky, do kterých si všechny ty výtvory řadím. První je škatulka „Je mi za vás stydno”. V takové skupince jsou nehty, které byly možná tvořeny s dobrým úmyslem, ale nepovedly se. Nebo nehty, které možná vypadaly jakž-takž, když byly stvořeny, ale to vzal čas. Nebo… Nebo se nimi chlubí někdo, komu jednoduše chybí soudnost. Ale to by se asi dalo říct o každých, které se tu v galerii vyskytnou. No zkrátka, posuďte samy. Vyšly byste s tímhle do ulic? Nemyslím si. 

Pokud si ještě nechcete vypíchnout oči, můžete se zkusit připojit do mezinárodní skupiny na Facebooku se jménem „That’s it, I’m nail shaming”. 

Tohle byl špatný nápad

Druhou škatulkou jsou nehty, které jsou prostě a jednoduše jen špatný nápad. A tenhle nápad taky špatně skončil. Co jiného by se dalo čekat, že? Hrdinou téhle směsi fotek jsou pro mě Oreo nehty. Jak na to? Rozdrobíte sušenky Oreo, zamícháte do gelu a nanášíte. Mňamózní nehtíky jsou na světě! Teď už stačí jen „omlékovat” a … budete mít odporné nehty vymáchané v mléce. Když už jsme u těch nehtů v jídle a jídle v nehtech – zachytily jste letos trend „všechno se dá vyrobit nebo opravit se sáčkem ramen nudlí”? Populární YouTube hvězda, Jenna Marbles, se do toho opřela a i přes své znechucení si z nudlí vymodelovala nové nehty. Jak se jí to povedlo zjistíte na jejím kanále (video je v angličtině, ale i přesto, že angličtinu nestíháte, tady vám to tolik vadit nebude). Spoiler alert: Holografický lak na nehty naštěstí všechno zachrání. 

Tohle je špatný a navíc nechutný nápad… 

…Ale naštěstí bezchybně zpracovaný. Loni jsem v článku zmiňovala hodně prací ze salonu Nail Sunny. Stále netuším, kam na své nápady chodí. Jisté ale je, že nové nápady chrlí dál. Na Instagramu jí to tak zajišťuje zástupy nových a nových sledujících. A samozřejmě inspiruje ostatní, kteří se na nechutném a bizarním trendu rádi přiživí. Letos se můžeme pokochat praktickou zásobou ušních tyčinek, strategickou zásobou whiskey na horší časy nebo roztomilou dětskou ručičkou objímající maminčin prstík. Ne ten opravdový prstík. Děsivý umělý prst vyrůstající jí z nehtu. Pro uklidnění přidávám i dnešní nabídku sushi, ale nenechejte ho tam příliš dlouho, ať vám na nehtech nevyraší plíseň. Tuhle ani antimykotická vodička nezničí!

Dochází mi slova

Tak co, máte dost? Mně osobně už šuplíčky došly. Ale pro ty z vás, které to vydržely až sem, tu mám borce na konec. Moje milá grafička s neposkrvněnou myslí si dokonce v první chvíli myslela, že je to zmrzlina. Vy ale víte, že není. Mimochodem – nevíte, kde se dá sehnat tohle zdobení, co vypadá jako mák? Krásný nový rok!

bizarre_nail_art_condon_on_nail_1_

Zdroje:

https://www.dailymail.co.uk/

https://www.buzzfeed.com

www.reddit.com

https://www.thesun.co.uk

https://www.dazeddigital.com

https://www.instagram.com/nail_sunny

https://www.instagram.com/charlesmblow/

https://www.instagram.com/p/BhKCtcJgUt9/

https://www.instagram.com/manpreet9521/

http://www.emilylouiseperry.com/

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.