NeoNail Boho – 7 odstínů gel laků pro nespoutanou radost ze života

Letní festivaly, hippies, bohémský život. To je tzv. “boho styl” v kostce. Tahle retro móda se k nám pár let zpátky proplížila a já jenom oceňuji, že se zase vrací trend tunik, lennonek, květinových věnečků a romantických vzorů, které sluší vlastně každé romantické duši. Tak proč k tomu nesladit i nehty?

NeoNail se chopil příležitosti a tenhle trend květinových dětí přenesl i do své kolekce gel laků s názvem “Boho”. Jak jste jistě vytušily z úvodníku, název tohoto stylu je odrazem slova “bohém”. Ať už se za bohémku považujete nebo ne, tenhle styl je neuvěřitelně pohodlný a chic. Neznám důvod, proč němu nepřizpůsobit i manikúru. Gel laky navíc bohémský styl života velice dobře podporují – kdo by se přece chtěl pořád starat o to, jestli se mu neloupe lak, když všude kolem je tolik jiných zajímavých věcí!

boho

Když jsem tuhle novou řadu viděla, nemohla jsem si pomoct, ale vzpomněla jsem si na jednu ze starších řad – Flowersense. Kolekce Boho má ale o odstín navíc (celkem existuje tedy 7 barviček) a nedrží se jen růžové a modré, ale nabízí i fialkové a zelené odstíny. Už jen s jejich pomocí si můžete na nehtech vykouzlit dokonale sladěný design!

prvni_vrstva

Já jsem samozřejmě gel laky Boho musela vyzkoušet na vlastní kůži, bez toho by to nešlo :). A vybrala jsem si podle mě dva nejpovedenější odstíny – Night Sky a Violet Garden. Vzhledem k tomu, že to nebyly mé první gel laky NeoNail v životě a o této značce mám jakousi představu, čekala jsem kvalitní produkt. Nevím vůbec proč, ale pokaždé jsem překvapená, jak kvalitní nakonec je. I tentokrát mi spadla brada.

 

img_20171201_163218

Proč? protože tyhle gel laky uspokojí snad i tu nejnáročnější ženu. V NeoNailu namíchali dokonale pigmentovanou směs, která nádherně kryje už v jedné vrstvě, podobně jako gel laky z řady Galaxy Glitter. Vůbec bych se s nimi nebála malovat! Abyste mi věřili, trochu jsem je počmárala.

Vidíte? Samy jste určitě nadšené jako já! 🙂 Tyhle gel laky by vám rozhodně neměly ve výbavě chybět. Dejte na mě a některý z odstínů si pořiďte – nebudete litovat!

Nevíte, jak gel laky použít? Inspirujte se v následující galerii. Uvolněte se, hoďte starosti za hlavu a buďte BOHO!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.