NeoNail Illuminate – 10 gel laků, které rozzáří i nejtužší zimu!

Už jste naladěné na předvánoční atmosféru? Je tu konec listopadu, začínají vánoční trhy a obchodníci se předhánějí v tom, kdo bude mít ve výlohách víc blýskavou výzdobu. Nedivme se – Vánoce jsou svátky světla uprostřed tmavé a ponuré zimy. Potřebujeme si je nějak rozzářit! A jak vás znám, milé čtenářky, určitě se do třpytivých příprav taky rády zapojíte. A nehty bychom neměly vynechat!

Možná jste už na našem e-shopu zaznamenaly novou řadu gel laků NeoNail s názvem Illuminate. Název přesně vystihuje to, jaké gel laky ve skutečnosti jsou. Právě světlo hraje tu nejdůležitější roli! Řada Illuminate nabízí deset nádherných odstínů plných jemných třpytek. Ty jsou zamíchané v barevném podkladu, který s každým dotykem světla téměř magicky mění svůj odstín. Vaše nehty tak budou pořádně zářit a já vám můžu zaručit, že vás tohle světelné kouzlo nepřestane jen tak bavit.


Není divu, že tyhle gel laky mají prostě styl! Celou řadu navrhovala nám už známá Kasia Sokołowska, která se podepsala i pod řadou gel laků Pastel Romance. Jenom si připomeňme, že se jedná o známou polskou influencerku a módní ikonu, která moc dobře ví, co ženy chtějí. A řada Illuminate se jí nesmírně povedla! No řekněte samy – máte ve svém okolí nějakou ženu, které by se tenhle třpytivý styl nelíbil?

targiillu3

Pokud nejste zrovna fanynkami výrazné třpytivé manikúry, pak vězte, že s řadou Illuminate si vyhrajete i vy. Jak už je u NeoNailu zvykem, každá jejich novinka se dá nádherně kombinovat se všemi ostatními gel laky z jejich nabídky. Zkuste s některým z odstínů rozjasnit a oživit nějakou jednobarevnou manikúru. Nebojte se a kombinujte matný podklad s třpytivým. Tak navíc neobvyklý gel lak nejlépe vynikne a pro vaši manikúru bude jako třešnička na krásném dortu.

Musím se vám přiznat, že během psaní tohoto článku jsem dostala strašnou chuť některý z odstínů hned vyzkoušet, ale jde mi z nich hlava kolem. Který z nich si mám vybrat? Všechny jsou tak nádherné a já mám jenom jedny ruce! Věřím, že ani vy nebudete mít snadný výběr. Je lepší zelenomodrý nebo modrofialový? A co ještě zajímavější oranžovočervený? A pro jako z odstínů se rozhodnete vy?
Víte co? Nechám to na vás. Snad vám rozhodování ulehčí galerie plná nápadů, jak novou řadu Illuminate využít. Mně sice obrázky moc nepomohly, ale já ve vás věřím!

Inspirujte se!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.