Nesmrtelná a stylová elegance pro každou příležitost – to jsou černobílé nehty!

Jestli v módě existuje něco, v čem vypadaly skvěle celé generace od prababiček až po dámy současnosti, je to kombinace černé a bílé! Už Coco Chanel věděla, že není nutné nosit výhradně pestré květované šaty, aby byla podtržena ženskost v každé z nás. V šedesátých letech zase letěly bílé lodičky, černé retro oční linky, černobílé pruhy nebo kostky. S touto nestárnoucí kombinací barev se však setkáváme dodnes a můžeme si být naprosto jisté, že s ní nikdy nešlápneme vedle, ať už se chystáme na neformální setkání, nebo jdeme zazářit na společenskou událost.
Zajímalo mě, jestli vedle módy mohou být stejně oblíbené i nehty v černobílé kombinaci a zjistila jsem, že… vypadají naprosto úžasně a oblíbíte si je jistě i vy!
Jestli si teď říkáte něco jako: „Proč bych se měla omezovat na tak nudné barvy, když existuje tolik barevných možností na zdobení nehtů?“, ráda vás vyvedu z omylu. Ovšem, určitě se najdou ty, které přece jenom raději dávají přednost pestrým odstínům, ale černobílá kombinace má jednu nespornou výhodu – pro svou přirozenou eleganci s černobílými nehty nikdy neuděláte chybu a budete IN po celý rok a při každé příležitosti.

Zajímavý je také význam obou těchto barev – černá znázorňuje mystiku, tajemno, nebo nový začátek. Ti, kdo rádi nosí černou, bývají přemýšliví, nesnášejí řád a systém, působí tajemně. Aby byla nastolena rovnováha a černá tak vedle tajemna získala také punc luxusu, je vhodné ji kombinovat s jinou barvou. Její nejvěrnější „partnerkou“ je tedy nejčastěji bílá, symbol čistoty, jasnosti, svobody, také perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Jakápak nuda!

Černobílá kombinace tak v sobě skrývá mnohem víc, než se na první pohled zdá. S černou a bílou můžete vytvořit nespočet stylů a vzorů, od jednoduchých až po náročnější. Velmi dobře vypadají elegantní proužky, svislé, vodorovné, šikmé nebo libovolně se křížící. Ideální kontrast také nahrává různým ostrým hranám, špičkám a geometrickým tvarům – je libo uhlazená šachovnice, roztomilé hrací kostky nebo naopak přísně vypadající špičky, co připomínají opravdové drápy?

S těmito barvami si můžete doopravdy vyhrát, možná i doslova – nadšené hudebnice jistě ocení rozpustilé noty či přímo klaviaturu, perfekcionistky se mohou vyřádit na dokonalém tečkování, parádnice zase rády sáhnou po stříbrných kamíncích, třpytkách nebo jiném zdobení, které jednodušším nehtům dodá ten pravý šmrnc. Výborným tipem pro blížící se halloweenské párty může být motiv lebky, pavoučka či pavučiny.

Je toho opravdu hodně, co říkáte? Černá a bílá totiž nezná hranic stejně jako mraky možností, které můžete využít při tvorbě dokonalé manikúry. Inspirovala vás magická černobílá kombinace natolik, že byste ji nejradši hned vyzkoušely? Jen do toho! Pochlubte se se svými nápady a manikúrou na našem Facebooku, ať víme, že si černobílá elegance získala i vaše srdce! Držím tlapky, aby se vám tento jedinečný nail art vyvedl co nejlépe! 🙂

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.