NOVINKA: Nail Drink pro zdravé nehty i vlasy!

Už jste postřehli naši novinku v podání výživového doplňku s názvem Molecular Nail Drink? Jedná se o doplněk stravy ve formě nápoje, který napomáhá zdravému růstu nehtů i vlasů a viditelně zlepšuje jejich kvalitu.

Toužíte mít krásně pevné nehty i vlasy bez lámání? Tak jste na správné adrese! Díky molekulárnímu Nail Drinku podpoříte jejich růst i kvalitu – s tímto revolučním doplňkem stravy posílíte nejen nehtové lůžko, ale přispějete také k normálnímu stavu pokožky a zkvalitníte růst vlasů.


Co je Molecular Nail Drink?

Molecular Nail Drink je doplněk stravy slazený stévií s broskvovou příchutí, který obsahuje účinnou kombinaci přírodních látek podpořenou molekulárním vodíkem a obohacenou důležitým vitamínem a minerálem. Jde o látky, které hrají základní roli v povrchové struktuře a vzhledu nehtů i vlasů, přičemž také pomáhají zlepšit jejich lesk, pevnost a odolnost. Eliminují tak lámavost a třepení jak nehtů, tak vlasů.


Jaké účinné látky obsahuje?

Zinek – Ten přispívá k udržení normálního stavu pokožky a podílí se na procesu dělení buněk. Pro lidské tělo je velmi prospěšný – přispívá k syntéze bílkovin, udržuje funkční zrak i imunitní systém, zvyšuje odolnost organismu proti nemocem, a je také důležitý pro plodnost a reprodukci.

Vitamin biotin – Často bývá označován jako Vitamin B7. Je to velmi důležitý prvek, který přispívá k normálnímu metabolismu makroživin, a tím také přispívá k udržení normálního stavu nejen pokožky, ale i nehtů a vlasů. Biotinylační reakce, při kterých se biotin váže na různé aminokyseliny, jsou důležité pro růst a obnovu buněk a tkání.

Molekulární vodík – Tento nápoj obsahuje také látky usnadňující produkci molekulárního vodíku, který velmi účinně eliminuje radikály kyslíku a dusíku. Tyto radikály se podílejí na poškození nehtového keratinu. Molekulární vodík má vysokou rozpustnost v tucích, což mu umožňuje snadno pronikat do podbuněčných částí mitochondrií.

Koenzym Q10 – Jedná se o látku podobnou vitaminu. Přirozeně se vyskytuje v každé buňce těla a má v ní zásadní význam. Tato látka je nezbytná při tvorbě energie, která plní základní funkce pokožky, jako je její regenerace a obnova.

Křemík – Ten zajišťuje především zpevnění nehtů a mimo jiné také pomáhá udržovat hladkou a pružnou pleť.

Extrakt z kořene kurkumy – Tento extrakt pomáhá udržovat vaše tělo zdravé. Podporuje imunitní systém a celkový organismus těla.

Pivovarské kvasnice – Vznikají jako vedlejší produkt při výrobě piva a slouží především jako zdroj všech vitaminů skupiny B, které mají blahodárný účinek pro lidské tělo. Mimo jiné pomáhají stimulovat vypadávání vlasů.


Jak se používá?

Použití je více než jednoduché. Zapomeňte na každodenní polykání velkých tobolek – Nail Drink je ve formě prášku, který jednoduše rozpustíte ve vodě a pořádně promícháte. V balení najdete 30 sáčků, které vám vydrží akorát na 30 dní, protože se užívá pouze jeden sáček denně. Díky každodennímu užívání molekulárního drinku podpoříte růst i kvalitu nehtů a vlasů, o kterou se postará kombinace přírodních látek a vitaminů.

newsleter_04_czko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.