PINK FRIDAY: Růžový týden plný slev pro neziskovou organizaci Loono!

Odstartovali jsme již 4. ročník slevové akce s charitativním přesahem PINK FRIDAY. Komu pomáháme a jak můžete svým nákupem pomoci i vy? To a vše ostatní se dozvíte v dnešním článku.

O Pink Friday

Akce Pink Friday je slevová akce s charitativním přesahem, ve které finančně podporujeme námi vybranou nadaci. Stejně jako loni jsme se rozhodli podpořit neziskovou organizaci Loono, která šíří osvětu o prevenci v boji proti rakovině prsu. 

Ve dnech od. 5. 6. do 12. 6. 2022 poskytneme všem našim zákazníkům 15% slevu na celý nákup (ať už na našem e-shopu či v kamenných prodejnách) a z těchto tržeb po skončení akce věnujeme 3 % právě neziskové organizaci Loono. Každý nákup během akce tak pomáhá! Loni si od nás nadace odnesla krásných 201 822 Kč, pomozte nám letos tuto částku překonat! 


Kdo je Loono?

Cílem působení neziskové organizace je včasná prevence nejen proti rakovině prsu. Organizace Loono, která v Česku působí již 8 let, založila MUDr. Kateřina Vacková se spoluzakladatelkou Mgr. Zuzanou Čenkovou. 

Loono tvoří více než 100 členný tým nejen mladých lékařů, ale také studentů lékařských fakult i dalších profesionálů. Pořádají workshopy a webináře ve školách, firmách i na festivalech. Vzdělávají veřejnost v oblasti reprodukčního  a duševního zdraví, prevence onkologických a kardiovaskulárních onemocnění. Loono také pro širokou veřejnost vytvořilo podrobný návod, jak postupovat při samovyšetření prs:
sni_mek_obrazovky_2022_06_02_v_10.13.20

Tipy na nákupy 

V rámci 15% slevové akce se rozhodně vyplatí i větší nákup. Připravila jsem si pro vás nejrůznější tipy na produkty, o které můžete rozšířit vaši sbírku nehtové kosmetiky: 

  1. Babyboomer set – naše nejžhavější novinka, kterou zkrátka musíte vyzkoušet

  2. Sady na nehtovou modeláž – ideální pro začátečníky nebo jako dárek

  3. Prostorný dvoudílný kufřík – do kterého se vám vejde zkrátka vše, včetně lampy

  4. Třpytivé kamuflážní báze – ideální pro milovníky třpytivých nude nehtů

  5. Bezdrátová bruska vhodná na gel lak i na cesty

  6. Nové barvičky gel laků – těch není nikdy dost! 

Ať už si z výše uvedeného seznamu vyberete nebo ne, pamatujte na to, že každý nákup se počítá a každý z vás může pomoci na dobrou věc.

newsleter_04_czko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.