Pletky s pletenými nehty – „hřejivá“ inspirace na zimu :)

Určitě už jste se nemohly dočkat další nail-artové inspirace. Se stromky, cukrovím a dárky pod stromek se už roztrhl pytel, a tak by byla vánočně laděná galerie celkem očekávatelná a předvídatelná – zlatá, stříbrná, rudá, zelená a spousta, SPOUSTA třpytek. Ale já si pro vás připravila něco netradičního, originálního a stylového. Pojďme se podívat na pletené nehty!

Pletené zdobení vám nehtová lůžka sice nezahřeje, ale ladit k vašemu nejoblíbenějšímu svetru rozhodně bude. A jsem si jistá, že už jste do skříně pro teplý kus oblečení sáhly (ačkoli třeskuté mrazy zrovna ještě neuhodily). Jako děti jsme se kousavým pleteninám od babiček vyhýbaly a teď na ně nedáme dopustit. Já jsem hodně zimomřivý člověk, a tak nekončím jen u svetru. Čepice a šála je pro mě nutnost. Tak proč nepodpořit hřejivý outfit i záviděníhodným nail-artem?

Jak na to? Aby vaše nehty vypadaly jako ty na obrázku, budete potřebovat speciální 3D UV gel, tenký štěteček, bílý UV gel, případně pastelový UV gel, UV lampu, matný top coat a inspiraci z naší galerie.

  1. Nehty klasicky připravíte – očistíte, zmatníte povrch a použijete primer. Pokud se chystáte na UV gel, začněte modelovat C oblouk. Pokud na gel lak, stačí nanést base coat.
  2. Teď záleží jen na vás, jaké pomůcky máte k dispozici. Nejlepší variantou bude mít po ruce právě bílý 3D UV gel. Je hustý a nikam se vám při nanášení nerozteče. Na nehtu si vytvořte bílý podklad klasickým UV gelem. Na něj postupně začněte kreslit pletený vzor pomocí 3D UV gelu – čárky, tečky, vlnky – to už je na vás :). Vzor zapečte v UV lampě.
  3. Pokud jste spokojená s bílým nehtem, můžete použít už jenom lesk (nejlépe ale vypadá mat) a máte hotovo. Nehet ale můžete taky přetřít nějakým pěkným pastelovým gelem, který díky své jemné barvě nechá bílý podklad jemně prosvítat a 3D efekt se tím pěkně zvýrazní.

Náš návod můžete vyzkoušet i s gel laky nebo obyčejnými UV gely, ale je důležité, aby vám jejich hustota dovolila vytvářet pletené vzory. Pokud nějaký takový gel lak máte, stačí si z něj udělat barevný podklad a následně stejným gel lakem vytvářet i pletené vzory. Pak opět matnou závěrečnou vrstvu a je hotovo.

Žádná věda, že? Za chvilku máte překrásné nehty, které nemá jen tak někdo. Jsou jemné, stylové a přesto neuvěřitelně cool. Přímo zahřejí na pohled. Na zimu jako dělané. Na co ještě čekáte? – Svetry a gely do akce!

P.S.: Nebojte se pochlubit svými výtvory u nás na Facebooku, a pokud ještě nemáte svou vlastní sadu pro gelové nehty, tak sledujte náš e-shop! Nebojte si udělat radost pod stromeček. Jen pro vás máme připravenou spoustu úžasných vánočních slev!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.