Podzimní inspirace pro nejkrásnější nehty!

Neonovým nehtům odzvonilo, přišel čas na dokonalou podzimní manikúru! Připravila jsem pro vás několik nehtových designů, které rozhodně musíte vyzkoušet, tak je pojďte se mnou omrknout!

Co se vám vybaví, když se řekne podzim? Mě naprosto skvostně zbarvené listí, které hraje všemi teplými odstíny, a proto se dokonale hodí pro podzimní manikúru. Listy na nehet můžete nakreslit pomocí precizního štetečku, obtisknout pomocí razítkovací metody nebo jednoduše nalepit pomocí vodolepky či samolepky. Níže jsem pro vás vybrala několik fotografií s různými barevnými kombinacemi, které budou s listy perfektně ladit!

aut1

Podzimní škála barev

Na rychlou podzimní manikúru vám bude stačit pouze několik barviček v podzimních tónech, které můžete mezi sebou na prstech libovolně kombinovat. Za mě můžu doporučit perfektní vínový odstín Old Love, dokonale hořčicovou barvičku Hopeful nebo tmavší, hnědou barvičku Almond Praline. Pokud milujete třpytivé barvy, tak se nezapomeňte mrknout ani na dokolle třpytivě hnědou barvičku Satin Nougat, která má dokonale měděné odlesky.

aut2

Moderní Fine Lines

Určitě už jste viděly tzv. Fine Lines design. Jedná se o velmi jednoduchou, decentní, ale krásnou manikúru pomocí podkladové barvy a následně zaoblených linií jiné barvy nebo barev. Tato metoda lze aplikovat na všechny roční období, ale za použití těch správných barviček vykouzlíte dokonale elegantní podzimní manikúru. Tento design je vhodný pro ty z vás, které si nepotrpíte na konkrétní motivy, ale věříte, že v jednoduchosti je zkrátka krása. Vybrala jsem pro vás pár motivy, kterými se můžete nechat inspirovat, ale za sebe doporučuji barvičky jako Green Camouflage, Spanish Orange, Cold Mauve či Walk of Fame.

aut3
newsleter_04_cz
ko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.