Překvapte své okolí – s termo gel laky budete mít o zábavu postaráno!

Máte rády kouzla? Jasně, jasně – termo gel laky nejsou žádná kouzla, ale to víte jenom vy :). Lidi okolo vás ale nebudou vůbec chápat, jak je možné, že se vám barva nehtů každou chvíli změní. A je docela zábava pozorovat jejich udivené výrazy :).
Na e-shopu se nám s přicházejícím létem objevily nové termo gel laky z oblíbené řady Amazing Line a já pro vás tři z nich vyzkoušela, abyste měly představu, jak moc se vaše nehty můžou během chvilky změnit!
 

Už jste vyzkoušely klasické barevné odstíny gel laků Amazing Line a oblíbily jste si je? Pak nebudete zklamané ani z jejich termo verze! Vybrat si můžete z osmi barevných odstínů, které sednou úplně každé z vás – ať už milujete červenou, růžovou, neonky nebo máte raději něco odvážnějšího.

A jak se s termo gel laky pracuje? Nebudu vám lhát – je to zábava! Po otevření lahvičky má gel lak většinou svou studenou barvu. Proto mě hodně překvapil šíleně zelený odstín jedné z testovaných lahviček. Když ale začnete gel lak nanášet, okamžitě změní teplotu podle vašich rukou a odstín se kompletně změní! A pak, že to není magie :). K dokonalému výsledku stačí nanést dvě barevné vrstvy gel laku. Nemusíte se ani bát záverečného lesku – na teplotní efekt to absolutně nemá vliv.

Vyzkoušela jsem pro vás tři odstíny – jeden čistý, bez třpytek, další je perleťový a třetí obsahuje malé glitry. Osobně se mi nejlépe pracovalo právě s perleťovým odstínem, který má super konzistenci, takže se výborně nanáší a výsledek je navíc hodně elegantní a ženský.

Zelený gel lak, který neobsahuje žádné třpytky, mě taky moc příjemně překvapil. Když jsem ho začala nanášet, změnil totálně barvu na neonově žlutou. V tu chvíli jsem přemýšlela, jestli nezačít znova a dát pod něj raději bílý podklad, ale lenost zvítězila. Dvě vrstvy bez bílého podkladu nakonec vypadají hodně dobře. A navíc – teplotní změna je u tohoto odstínu nejmarkantnější!

Všechny odstíny ve své nejstudenější podobě

Všechny odstíny ve své nejstudenější podobě

Glitrový termo gel lak mi dělal trochu starosti, protože jsem pořád nebyla spokojená s rozmístěním třpytek, a tak jsem si s ním musela trochu vyhrát. V lahvičce byl odstín pěkně fialový a tipovala jsem, že v teple bude vypadat růžově. Ale chyba lávky – na nehtu okamžitě změnil barvu do modra, což mě dokonale překvapilo :).

Termo gel laky ale nemusíte mít na celém nehtu – používejte je klidně jen při zdobení, při vytváření ombré s ne-termo odstínem nebo s nimi udělejte na nehtu pomocí zdobících pásek jenom proužek, který bude měnit barvu podle počasí. Takhle vás nehty za týden vůbec neomrzí :).
 
 

Dokonalé ombré během pár sekund - když máte dost ledu :)

Dokonalé ombré během pár sekund – když máte dost ledu 🙂

Až budete vybírat   termo gel lak, určitě koukejte po tom, jakou má barvu v teplém prostředí, protože to je barva, kterou budete mít na nehtech nejčastěji. Pokud tedy nepatříte mezi ty, které mají permanentně studené ruce :). V teplém dni budou mít nehty většinou jednotnou barvu, ale jak se přiblíží večer a teplota klesne ke dvacítce, na dlouhých nehtech se dočkáte super ombré efektu, kdy volný okraj nehtu začne pozvolna měnit barvu.

A když půjdete s přáteli na kofolu nebo pivo, začne si vašich nehtů všímat i okolí – studená sklenice totiž taky udělá svoje. Je jenom na vás, jestli jim tu magii vysvětlíte nebo budete dělat, že o ničem nevíte :). Každopádně – s termo gel laky je o zábavu postaráno :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.