Přemýšlíte, jaké nehty na Valentýna? Inspirujte se!

Zase se nám sem potichu vkrádá americký svátek zamilovaných. Každý rok přemýšlím, jestli ho na blogu vzpomenout, nebo ne. Už v prvním valentýnském článku jsem zmínila,  že mám raději ten náš, český, májový. Ale valentýn má něco, co náš první máj ne – hromadu srdíček! A vy víte, že srdíčka na nehtech, to je prostě evergreen :). Minulý rok jsem vám přinesla tipy, jak na jednoduché a rychlé valentýnské  zdobení. Ale letos si předvedeme něco pro pokročilé!

Letos to je totiž něco naprosto speciálního. To hlavně proto, že na to nejsem sama! Valentýnské zdobení pro vás vymyslela, navrhla, vytvořila a nafotila paní Milena Čočková. Paní Milena má za sebou roky zkušeností, má vlastní nehtové studio v Ostravě a co je hlavní – všechno, co umí, vás i ráda naučí! Přehled školení a její práce najdete na jejím webu: milenacockova.cz.

Paní Milena při vytváření této valentýnské inspirace používala gely a gel laky od  NaniNails, a proto u každé inspirace najdete i odkaz na produkty, které k vytvoření designu budete potřebovat. To jsou však jenom doporučení – vaší fantazii se meze nekladou!

1 (2)

První motiv zleva jsou růžičky, které jsou vytvořené technikou, která využívá vpíjení barev do sebe. Návod na rozpité růžičky můžete najít třeba v tomto videu. Růžičky jsou malované UV gelem New Line v odstínu č. 75.

Vyzkoušet můžete i plastické, 3D zdobení nehtů. Jako podklad zde byl použitý gel lak od NeoNail v odstínu Homecoming. Bílé zdobení je vytvořené s pomocí gelu Champion Line – White. Ten vám dobře poslouží i při francouzské manikúře – práce s ním jde od ruky!

Všímáte si, jak krásně se podklady na jednotlivých nehtech třpytí? To díky metalickým gelům, které zdobení decentně ozvláštní. Tady se jedná o gel New Line Metallic – White. Je tu krásně vidět, jak dokáže každému podkladu dodat jedinečný lesk!

3 (3)

Na dalším obrázku vidíme v akci další z gel laků s odstínem z řady Warming Memories – hned zleva je totiž gel lak Cuddle Me a lesk mu dodává gel lak z řady Amazing Line – Champagne, který obsahuje malé zlaté třpytky. Líbí se vám ta temně rudá? Je úžasná, že? Jedná se o temně rudý UV gel z řady New Line, v odstínu Red Pixel.

Další design je sice romantický a jemný, ale obešel se bez tradiční červené :). Místo ní mu vládne zlatá (metalický UV gel z řady New Line), stříbrná v roli jemného ornamentu (opět metalický gel White) a bílá, což je královská kombinace!

Poslední kousek není pro každého! Pokud vám ale nevadí výraznější zdobení a ráda býváte vidět, pak si zdobení ve stylu zlatem prošívaného brokátu můžete dovolit! Zkombinujte různé tóny rudé, k tomu trochu bílé a nakonec přidejte pár zlatých odstínů.

ValentynFB

Zaujalo vás některé ze zdobení? Chtěla byste některé z nich vyzkoušet, ale máte k němu ještě nějaké dotazy? Zeptejte se mě v komentářích nebo nám napište na Facebookovou stránku. Rádi vám poradíme!
 
 
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.