Profesionální UV gely, které nezklamou – UV gely Basic NeoNail

Po dlouhé době se dnes podíváme na jednoduchý klasický barevný UV gel. Počkat – opravdu je tak fádní, že snad ani nemá cenu o něm psát? Ale kdeže. UV gely Basic NeoNail jsou mezi klasickými gely opravdovou špičkou, jak jsem se mohla sama přesvědčit. Tak se na něj pojďte podívat i vy, jak vypadá na zkušebních tipech a jak se ním vlastně pracuje :).
 

Pokud už se gelovým nehtům věnujete nějakou tu dobu, určitě jste už v rukou držely spoustu barevných gelů. Proto nejspíš víte, že právě na kvalitě těchto gelů stojí většinou celá práce. Potřebujete od nich víc, než jen na první pohled pěknou barvu.

UV gely Basic vás sice na první pohled určitě oslní svou překrásnou barevnou škálou, kterou nabízí. Momentálně v e-shopu NaniNails.cz můžete najít dokonce 61 různých barevných odstínů, mezi kterými jsou i odstíny pastelové, neonové nebo třeba skleněné či tzv. soak-off, určeny i pro aplikaci na přírodní nehet. To je ale ten první pohled.

uv gel basic nenonail

Když totiž začnete s gelem pracovat, odhalí vám i své další výhody. UV gel se velmi snadno aplikuje už jen díky svým samovyrovnávacím schopnostem a konzistenci, která je středně hustá. To zajistí, že nehet bude rovnoměrně pokrytý, nikde nebudou vznikat zbytečné hrboly a práce s ním vám půjde od ruky.

uv gel basic neonail

UV gel vytvrdíte 2 minuty v UV lampě, očistíte cleanerem a můžete se začít svým výtvorem kochat. UV gely Basic totiž skvěle kryjí už napoprvé, nic vám ale nebrání nanést vrstvy dvě:). Výborně se hodí pro další práci – můžete s nimi vytvářet barevnou francii, nail-art nebo je použít jako podklad pro další zdobení. UV gel je po vytvrzení pevný a přitom si zachovává svou pružnost. K vašemu nehtu navíc dobře přilne, tudíž jeho použitím eliminujete riziko ulomení nehtu a než vám gel odroste, bude držet jako přibitý :).

uv gel basic neonail

Vyzkoušely jste už některé barvičky z této řady? Pokud ne, určitě neváhejte, protože jak samy vidíte na fotkách v článku, jsou opravdu krásné. Pokud ano, budu ráda, když se o své pocity a zážitky podělíte buď tady nebo na našem Facebooku.
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.