RECENZE: Promyšlené leštící pigmenty Sunset Effect vás nadchnou!

Právě se mi do rukou dostala úplná pecka. NeoNail je moje srdcovka a co se mi od nich dostane na stůl, to nikdy nezklame. A to stejné platí i u leštících pigmentů Sunset Effect! To je slovy nepopsatelná nádhera. Než jsem je začala nanášet, byla jsem skeptická – víc pigmentů než já nikdo na světě nikdy neviděl. Možná výrobci pigmentů – haha :). Mě už prostě nemá co překvapit. Ale jak jsem se spletla! Jste zvědavé? Tak čtěte dál!
 

Navíc ten název – Sunset Effect. Jak jako Sunset? To asi marketingové oddělení vyplodilo nějaký název, aby se zavděčilo… Co s takovými pigmenty bude mít západ slunce asi tak společného? Asi jenom ten název. Nebo ne?

FB2 (2)

No, … Ne. Nad těmi pigmenty někdo skutečně přemýšlel! Já teda začnu u toho názvu. Název totiž není jenom marketingový tah. Pigmenty mají přesně ty stejné odstíny, které můžete na nebi zahlédnout při tom nejkouzelnějším západu slunce. Znáte to – zlatavá záře, červánky, postupně přicházející noc… Prostě romantika jako vyšitá! A zrovna včera, když jsem s pigmenty pracovala, takový západ slunce byl. První, téměř jarní, západ slunce. Byl to kýč :). Bohužel nejsem takový fotograf, abych vám to nafotila, proto se smiřte s tímhle srovnáním :).

sunset_srovn_n_

No není to nádhera? Je to nádhera!

Teď konec rozplývání se. Koukneme se, co se s nimi dá vlastně dělat. Tady už jsem vystřízlivěla z toho barevného poblouznění a říkala si, že to přece bude stejné, jako u jiných pigmentů. Natřít, vytvrdit, zaleštit, oprášit, natřít, vytvrdit. Je to tak. Tohle vás nepřekvapí. Pigmenty jsem zkoušela na osvědčený černý podklad, na kterém vynikly dokonale – však vidíte.

FB (1)

S čím jsem měla ale trochu problém, bylo pak následné experimentování s bílou. Nevím, jestli jsem dělala něco špatně, ale na bílém podkladu se mi tolik nelíbily. Ten podklad  mi nějak prosvítal a prostě to nebylo ono. Sunset Effect pigmenty jsou tak určeny spíš na tmavší barvy, těm sluší nejvíc.  I když na následujícím vzorníku to vypadá dost dobře. Možná to bylo rukama! 🙂 Dám tomu ještě šanci.

sunset-effect-vzornik1_w640

Když jsem navíc otevřela kalíšky, přišlo mi, že je v nich prášku docela málo. Říkala jsem si, jestli to je chyba nebo záměr, ale než jsem je odsoudila, tak jsem vyzkoušela, kolik prášku je vlastně na leštění potřeba. Namočila jsem opravdu jenom špičku aplikátoru do pigmentu a začala nanášet na podklad. Nebudete mi to věřit, ale to množství na špičce aplikátoru mi bohatě stačilo! Pak jsem už ani kalíšky nepotřebovala – když se mi někde trocha pigmentu vysypala, prostě jsem aplikátor vymáchala v té mikrohromádce a stačilo to :D.

FB3

Z toho plyne další věc, o které cítím, že vám musím říct. Pozor, kam ten pigment vytrousíte! Neskutečně barví. Já ho při focení měla na podlaze, na rukou a dokonce – a to fakt nedoporučuji – na gauči. Z toho jenom tak setřít nešel, takže mě čeká asi ještě zábava při praní potahu :).
Asi ten pigment stanovím jako vrchol stupnice pigmentace produktů: Jak moc je ten odstín gel laku pigmentovaný na stupnici od bezbarvého po pigmenty Sunset Effect? 😀

Pigmenty Sunset Effect ale nemusíte používat jen na celý nehet. Dokonce bych to ani nedoporučovala! Jsou přesně stvořené k tomu, aby se spolu prolínaly a vytvářely na nehtech úžasnou podívanou. Třeba v podobě krásných ornamentů. Využijte je proto hlavně při zdobení!

 
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.