ROMANTIC SUNSET: Západ slunce v nové kolekci gel laků!

Zbrusu nová kolekce Romantic Sunset z řady gel laků Professional je jako ta nejromantičtejší procházka na pláži při západu slunce! 

Kdo by nemiloval pohled na nádherně zbarvenou oblohu zapadajícího slunce? Nebe se z modré postupně zbarvuje do nádherných červeno-fialovo-oranžových barev, než se úplně setmí. Věděli jste, že toto zbarvení může mít konkrétní důvod? Například v létě roku 2019 za syté odstíny večerní oblohy mohl prach ze sopky Raikoke na Kurilských ostrovech, který se větrnými poryvy neustále rozmělňoval vysoko v atmosféře nad severní zemskou polokoulí (zhruba ve výšce 15 – 20 km). 

Večerní letní červánky však mají podobný původ. Stojí za nimi také zvířený prach spolu s večerním ochlazením atmosféry. Kvůli poklesu teploty se totiž vodní páry kondenzují v podobě ledových krystalků na částečkách takového prachu. Když pak slunce tyto krystalky ozáří, dochází v nich k lomu a rozptylu světla a obloha se zbarví do červena. 

z_pad

My jsme se takovým západem slunce inspirovali, a tak vznikla nejnovější kolekce gel laků Romantic Sunset z naší prémiové řady Professional. Pojďte se mnou omrknout 10 nádherných odstínů, které si určitě zamilujete stejně jako já! 

Slunce začíná zapadat

V tomto případě se na obloze poprvé za den objeví jiná barvička než modrá. Nastupuje první z odstínů – Golden Sand. Krásná zlatá barvička, která se třpytí stejně jako písek na pláži při dokonalém západu slunce. Po něm se záhy objeví odstín teplejšího slunce s názvem Sunset Dream. Je to typicky hořčicová barva, která je hrdým trendem všech žlutých odstínů. Pokud máte v takových odstínech zálibu, hořčicový gel lak zkrátka musíte mít! 

sand

Teplejší odstíny 

Prvním z nich je Hot Orange Shinenejzářivější barvička z kolekce Romantic Sunset. Nádherný neonově oranžový odstín je stejně nepřehlédnutelný jako právě zapadající Slunce. Po něm přichází na scénu tlumenější oranžová Coral Reef. Jedná se o světlou, korálovou barvičku, která je ideální volbou nejen pro opálenou pokožku, ale také pro bledulky, protože v obou případech vypadá perfektně! 

orange

Romantické růžové nebe 

Přichází na řadu moje nejoblíbenější fáze západu slunce. Růžové nebe totiž naprosto zbožňuju! Evening date je nejen krásně třpytivý růžový odstín na nebi, ale i na šatech, které si můžete obléct třeba na procházku po večerní pláži! A jak slunce bude téměř za obzorem, vyšvihne se barvička Dazzle Neon Rays! Nádherná sytě růžová barva vykouzlí úsměv nejednomu romantikovi. 

evening

Za obzorem

Slunce zapadlo a nám se naskytl pohled na odstín Romantic Sky – nádhernou fialovou barvičku, dá se říct, že levandulovou. Je to první fialkový odstín, který při západu slunce můžeme spatřit! Středně fialovou barvičkou je pak odstín Touch of Twillight. Ne, neinspirovali jsme se Bellou a Edwardem, ale když už sluníčko zapadne, začíná se pomalu stmívat a fialová postupně přechází do tmavšího odstínu Midnight Purple. U toho se jedná o nejtmavší odstín z celé kolekce, tmavší než on je už jen černočerná noc! 

fialove

Měsíční svit

A máme tady noc. Na nebi svítí měsíc a to je čas pro odstín Moonlight. Průhledná žlutá barvička se stříbrnými třpytkami. Nejsvětlejší a nejjemnější odstín z kolekce Romantic Sunset lze využít také jako topper na jinou barvičku! Doufám, že jste si tento průvod zapadajícím sluncem užili, a že některý z odstínů vyzkoušíte. Tak zase příště!
moonlightnewsleter_04_cz

ko_ka_nani

Zdroje: www.astro.cz, www.wikipedia.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.