Rozkvetlé nehty – 30 tipů pro půvabnou manikúru

Léto nepatří jen slunci a vodě. Příroda nám ukazuje to nejlepší, co má. Všechno kvete, roste, a to nás nabíjí pozitivní energií. Která z nás by nebyla ráda za krásnou růži či jinou květinu od svého milého? Nechtěly byste mít jednu takovou stále u sebe? Takovou, která by neuvadla a stále zářila barvami? No jistě, mluvím o vašich nehtech! Fádní? Nudné? Ale kdepak! Přesvědčte se v galerii s 30 nápady na tu nejhezčí manikúru!
 

Že by květinový motiv už vyšel z módy? Ani nápad! To snad ani není možné. Tu nejjednodušší květinku dokáže namalovat každá z nás, ať už kreslit či malovat umí nebo ne. Jde vlastně o jakýsi ustálený symbol. Stejně jako si občas na papír jen tak čmáráme srdíčka, sluníčka nebo hvězdičky, tak dojde i na květinky. A proč zrovna květiny?

Odpověď je jednoduchá – jsou kolem nás rok co rok, ať už venku v záhonu nebo doma v květináčích. Všudypřítomné jako právě slunce, hvězdy nebo láska. 🙂 Symbolizují eleganci, sílu a krásu, proto je tak romantické, když nějakou dostanete od svého partnera. Jako by vám říkal, že zrovna tyto vlastnosti ztělesňujete.

Další úžasná věc je rozmanitost druhů. Rozličné tvary, květy, listy i barvy. Můžete si vybírat až do zbláznění. Stejně tak bohaté a originální mohou být květiny na vašich nehtech. Můžete použít jakoukoli barvu, kterou máte zrovna po ruce. Zvolit jakýkoli styl. Výsledek bude pokaždé stát za to.

Už jste slyšely o technice one stroke? Této jednoduché krásné technice jsme se už na našem blogu věnovali. One stroke je přímo dělaný k vytváření těch nejkrásnějších okvětních lístků, a to už jedním tahem. Samozřejmě nejjednodušší je použít nějaké to razítko nebo jednoduše udělat dokola šest teček a jednu do středu vytvořeného kruhu. Přece jen – fantazii se meze nekladou. Vždyť možností je tolik!

Jaký máte na květinové nehty názor vy? Rády tento vzor používáte? A jak se vám líbí galerie? Ukažte všem svoje rozkvetlé nehty. Pochlubte se nám na našem Facebooku!

Zdroj obrázků: pinterest.com

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.