Spolehlivé brusky na nehty – Nová generace brusek od JSDA Power

Přijde vám trh s bruskami na nehty už tak trochu okoukaný? Nám v NaniNails taky, a tak jsme se zaměřili na hledání přístroje, který bude splňovat vaše náročné požadavky. Díky tomu vám teď můžu na blogu představit novinku, kterou už najdete i na e-shopu – Brusky od společnosti JSDA Power. Jaké jsou? Pro koho jsou vhodné? A jak se liší od jiných brusek? To vše se dozvíte!
 

Pokud se už v oboru modeláže nehtů nějakou dobu pohybujete, určitě znáte starší generaci brusek JD, kterou jsme popisovali i v jednom z našich článků . Brusky na nehty od společnosti

=bruska%20jdsa“>brusky jsou vhodné do středně těžkého provozu, takže pokud děláte třeba dvoje nebo troje nehty denně, nemusíte se po nich bát sáhnout. Rukojeť vám příjemně padne do ruky a vibrace téměř neucítíte, což vašim rukám uleví při práci. Samozřejmostí je i obousměrná rotace.

Z jakých typů můžete vybírat? Je jich celkem pět a my si je v krátkosti představíme. Spolu s bruskou najdete v každém balení i stojánek na frézku, náhradní frézky a brusný váleček. Od sebe se liší tak, aby si každá z vás mohla vybrat model přesně podle svých představ:

1. JD200 – je nejjednodušší typ brusky s výkonem 35W. Je menší a otáčky si nastavíte jednoduše pomocí otočného knoflíku. Tlačítko k zapínání pak můžete přepnout do dvou poloh – podle toho, jakým směrem chcete, aby se bruska otáčela. Její součástí není displej, v balení nenajdete ani nožní pedál, za to ale zvládne i to, co její výkonnější kolegyně. A za nižší cenu! 🙂

jd200
Bruska JD200

2. JD400 – vládne stejným výkonem, tedy 35W, a stejným maximem otáček (30 000 za minutu). Ty nastavujete posuvným knoflíkem. Dvě přepínací tlačítka na předním panelu slouží k zapnutí brusky a k ovládání chodu.

jd400
Bruska JD400

3. JD500 – má stejný výkon i otáčky jako ostatní brusky a je tedy taky vhodná jen pro manikúru. V balení ale najdete navíc i nožní pedál. Ten vám příjemně usnadní práci!

jd500_pink
Bruska JD500

4. JD700 – je bruska, která vám v ceně nabídne kompletní komfort. Výkon i otáčky jsou stejné jako u předchozích modelů, a jejich nastavení si můžete kontrolovat na vestavěném displeji. Ovládání pak zajišťuje nožní pedál. 

jd700
Bruska JD700

5. JD105-H – je vhodná i na pedikúru. Má skoro dvakrát větší výkon (65W) než ostatní a zvládne 35 tisíc otáček za minutu. Nožní pedál je součástí balení a otáčky se regulují pomocí otočného knoflíku.

jd105-h
Bruska JD105-H

Teď už záleží jen na vás, jaké z nových brusek dáte přednost. Ale věříme, že s nimi budete spokojené!
PŠT! Jako věrným čtenářkám vám dám ale radu: Pokud toužíte po nové brusce k Vánocům, počkejte s její koupí do pondělí 7. prosince. V dalším adventním týdnu plném slev se totiž můžete těšit právě na ně!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.