Úžasné gely Shimmer Line: Třpytivé barvy stokrát jinak

Konečně! Přišel čas, aby se kočka NANI náležitě věnovala svůdnému třpytivému lesku i proměnlivým odstínům nové kolekce gelů s názvem NANI Shimmer Line. Čím si vás gely získají, jak se s nimi pracuje, jak kryjí, jakou mají výdrž a jestli opravdu mění barvu? Vše se dozvíte v této recenzi, tak hurá do čtení!

Třpytivý gel? Ano! Ale gel plný třpytek? Ne tak docela…

V čem je hlavní kouzlo těchto gelů? Jak už název kolekce napovídá, jedná se o takzvaný „shimmer“ efekt. O co jde? Jistě víte, jak vypadají klasické, oblíbené glitrové gely. Obyčejně se jedná o průhlednou tekutinu plnou třpytivých kousků zdobení různých barev. Shimmer gely od tohoto nejsou daleko, nejčastěji přímo přetékají drobným třpytivým prachem a stávají se tak více jednolitou, elegantnější verzí glitrových gelů. Výsledný efekt dodává manikúře blyštivý a osobitý lesk.

Mění barvu?

Kolekce gelů NANI Shimmer Line má ještě jednu přednost. Všechny gely jsou v základu transparentní, tedy průhledné, jenže obsahují celou hromadu zmíněného jemného třpytivého prášku. Důmyslně namíchaný pigmentový prášek, kterého je v gelu přesně tak akorát, chytře „pracuje“ s barvou zvoleného podkladu a světlem, a tak má schopnost částečně „měnit“ odstín Shimmer Line gelu.

Co to znamená? Světlé pozadí pomůže odstínu shimmer gelu ukázat se ve své pravé třpytivé kráse, zatímco tmavé pozadí barvu prohloubí a zvýrazní. Samozřejmě záleží i na okolním světle a počtu vrstev (nehledě na transparentnost, kryjí gely velice dobře už v první vrstvě). Reálně ovšem barva zůstává stále stejná, jde spíše o pocitovou změnu a o lepší vyniknutí odstínu.
spolu_porovn_n_shimmer

6Německá kvalita

Zkuste do vyhledávače napsat „kvalitní německé…“ a počkat, co vám poradí našeptávač. Asi vás nepřekvapí, že „UV gely“ se v nabídce nejvíce hledaných spojení neobjeví. A přesto je to tak 🙂!

Přísné dodržování bezpečnostních směrnic Evropské unie i Německa a kvalitní materiály i jejich zpracování zajišťují, že gely jsou vysoce kvalitní. Shimmer Line můžete vytvrzovat v UV i LED lampě, mají úžasný lesk a přestože jsou odolné a tvrdé, jsou zároveň i příjemně pružné. Nehty jsou krásné, chráněné a bez zbytečného zatěžování.

Gely mají středně hustou konzistenci, takže se s nimi pěkně pracuje a modeláž vám půjde díky samovyrovnávací schopnosti pěkně od ruky.

Podtrženo, sečteno

Co si budeme povídat, pokud máte rády manikúru se třpytkami, ať už na všech nehtech nebo jen na ozvláštnění, pak se vám musí NANI Shimmer Line na první dobrou zamlouvat. Vysoká kvalita produktu je zárukou dlouhotrvající modeláže a možnost mít odstíny více nebo méně intenzivní díky zvolenému podkladu je přímo parádní. Hned tak vás odstíny neomrzí.

Za mě se tedy rozhodně nebojte nějaký z kelímků vyzkoušet. Můžete se mi poté pochlubit, jak vám sluší na Instagramu nebo Facebooku. Už se nemůžu dočkat :)!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.