Vánoční manikúra: Inspirujte se!

Kdo by nemiloval vánoční manikúru! Máte raději třpytky nebo milujete na červenou klasiku a nevíte si rady s designem? Pojďte omrknout několik různých nápadů, díky kterým budete mít celé svátky přímo okouzlující nehty! 

Červená jedině se zlatou!

Milujete červenou barvu, ale připadá vám na vánoční nehty moc nudně? Ozvláštněte ji zlatými třpytkami nebo glitrovými gel laky, které vaší manikúře dodají ten pravý vánoční šmrnc! Inspiraci se meze nekladou, vybrala jsem pro vás hned několik různých kombinací – tyto nehty zvládne opravdu každá z vás! 
blog1Nebojte se malování

Milujete malování a nebojíte se jej? Tak skvěle, postačí vám pouze tenký precizní štěteček a několik odstínů vysoce pigmentovaných gel laků, jako jsou ty z řady Professional. Můžete si hrát s různými vánočními vzory nebo si jednoduše nakreslete soba i Santu Clause! Populární jsou také puntíky, které vytvoříte rovnoměrně díky naší sondě na zdobení se zdobící kuličkou! Pokud se však na malování necítíte nebo se bojíte, že byste jej druhou rukou nenakreslila, máme pro vás řešení! Můžete vyzkoušet různé vodolepky i samolepky, ale opravdový efekt pravého malování udělá jedině razítkovací metoda! K samotnému razítku budete potřebovat speciální stamping lak a kovovou destičku s vánočními motivy. Krásné motivy máte během chvilky a navíc naprosto totožné a na první pohled nerozeznatelné od malby rukou! 

Tip: Na razítko při obtisku netlačte, jedině houpavým pohybem a lehkým dotykem docílíte toho, aby se vám barvička na razítko obtiskla! 
blog2

Vsaďte na zdobení 

Krásného zdobení docílíte také pomocí nejrůznějších třpytek, zalešťovacích pigmentů, blýskajících se kamínků i různými motivy v našich karuselech. Třpytky můžete bez obav aplikovat do výpotku, ale na zalešťovací pigment doporučujeme pořídit Chromatic mirror, což je závěrečný lesk, do kterého lze pigment jednoduše zaleštit! Kamínky a podobné zdobení doporučujeme aplikovat buď přímo do nevytvrzeného gelu či gel laku (stačí i jen do kapičky na velikost kamínku) a až poté nechejte vytvrdit. Na Vánoce se budou také hodit zlaté metalické folie, které aplikujete jednoduše do zaschlého lepidla na folie
blog3
Vyzkoušejte populární svetrový efekt

Tzv. “svetrový efekt” je hitem každých Vánoc! Ačkoli se může zdát velmi složitý, je naopak velmi jednoduchý. Budete k němu potřebovat pouze jednu barvu gel laku či gelu, tenký štěteček a akrylový čirý pudr (popřípadě matný top coat). Barvičku si naneste klasicky na nehet a nechejte ji vytvrdit v UV/LED lampě (v této fázi můžete a nemusíte použít matný top coat). Poté si vemte tenký štěteček a stejnou barvou kreslete  taková menší a hranatější “eska” a svislé čáry podobně, jaký je vzor na svetru. Jakmile budete hotová, nechte tuto vrstvičku opět vytvrdit. Poté postup zopakujte na již “předkreslený motiv”, tak docílíte plastického 3D efektu. Jakmile budete s plastičností spokojená, vemte čirý akrylový prášek a nehet posypejte a ještě na závěr naposledy vytvrďte v lampě. A máte hotovo, efekt svetru je na světě!

 PS: Nedoporučujeme na závěr aplikovat matný top coat nebo lesklý finish, odstranil by se tím chtěný 3D efekt tohoto zdobení. 
blog4

Tak co, které zdobení je podle vás top? Pokud se pochlubíte na svém instagramu, nezapomeňte označit náš profil @naninailscz, už teď se moc těšíme, co vytvoříte! 

newsleter_04_cz

 

ko_ka_nani

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.