World of Beauty & Spa Podzim 2016

22. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 Podzim  opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY v předjarním týdnu 9. a 10. září 2016
 

Na březnový veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se dal zlákat rekordní počet návštěvníků, mezi nimi i řada VIP tváří. Úžasné jarní novinky ze světa krásy a pohody měly svoji premiéru na kosmetickém veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 11. a 12. března v pražských Letňanech.

Kdo do toho světa vstoupil, ocitl se mezi čtyřmi sty výstavních stánků nabízejících nejnovější přípravky, metody a postupy v oborech domácí i profesionální kosmetická péče, přípravky pro masáže, koupele, wellness a spa, lázeňská a hotelová wellness zařízení, produkty pro péči o vlasy a i styling, krémy, olejíčky a výživu pro zdravý životní styl.

Veletrh byl nejen centrem inspirace, ale pro mnohé především možností poradenství. Poskytl možnost i „life“ pozorování účinků nových produktů a metod, mnohdy i na vlastní kůži. Odborníci ve workshopech i na stáncích zodpovídali dotazy a poskytovali praktické rady pro pěstění půvabu i pro zdravý životní styl, k němuž nedílně patří duševní pohoda, zdravá seberealizace i pozitivní přístup k sobě a okolí.

Pro všechny účastníky i ty, kdo jarní veletrh zmeškali, máme datum podzimního WORLD OF BEAUTY & SPA: 9. a 10. září 2016 opět na shledanou v Pražském veletržním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech!
Tým NaniNails se na vás bude těšit!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.