Zaměřeno na zdobení! Víme, které je to nejlepší!

Jelikož pod pojmem „zdobení“ se skrývá opravdu OBROVSKÁ hromada výrobků a možností, je třeba tento okruh trochu zmenšit. Zaměříme se proto dnes na produkty, které můžete na nehty sypat. Ano, jistě, máte pravdu, že i těch je stále strašně moc, a právě od toho je tu dnešní článek, abych vyzdvihla ty řady výrobků, které nejvíc přitahují pozornost davu. Pohodlně se usaďte a připravte se, protože vás čeká jízda plná třpytek, prachu a pigmentů, které vás nesmí minout. A jako vždy, nebude chybět galerie plná inspirace jak sypání na nehtech použít. Tak hurá na věc!

Leštím, leštíš, leštíme!

Jak už nadpis napovídá, řeč bude o zalešťovacích pigmentech, protože i ty se v podobě jemného prachu na nehet nejdříve nasypou a až potom je uhladíme aplikátorem. Už je jich na trhu pěkná řada a mají nespočet krásných barevných provedení. Je tu však i ještě jedna novinka! O co jde?

aurora_glitter

Jedná se o zalešťovací pigment z řady Aurora Glitter! V čem je jiný? Místo jemného prachu obsahuje malý kelímek drobné hoblinky. Díky nim snadno pokryjete celý nehet lesklou krásou, nebo jimi uhladíte jen vybrané části nehtu. Také můžete nehet jemně posypat a poté větší kousky jen lehce „uplácat“ abyste neporušily jejich strukturu. No, zkrátka si s nimi můžete všemožně vyhrát. ☺

Disco koule se může jít zahrabat!

Co tu máme dál? No jistě – klasické třpytky! Ty jsou totiž to hlavní, čím posypáváte své nehty, a jsou také tím, co nikdy nezklame a nadělá pořádnou parádu.

glitter_graphics

Těžko vybrat ty nejhezčí, když je tu tolik barevných možností. Právě proto nakonec hlasuji pro NANI Glitter Graphics, kdy v sobě každý z kelímků neskrývá jeden, ale celou kombinaci několika odstínů, které k sobě vždy dokonale ladí a vytváří naprosto skvělý efekt. No jen řekněte samy, nejsou k sežrání? Za mě vede jednoznačně číslo 10 a 12!

Pigment sem, pigment tam.

Asi takto se cítíte, když s jemnými pigmentovými prachy pracujete. Ať jste sebevíc opatrné, pigment si většinou stejně poletuje, jak se mu zachce, a nesmíte pomalu ani dýchat, aby nebyl úplně všude. (Nemluvě o tom, když se vám, jako kdysi mně, podaří přímo do barevné hromádky kýchnout. To byla nádhera! 🙂

cat_eye

Nehledě na takovéto nehody je tu celá řada skvělých možností, ze kterých můžete volit. Mezi přední pecky patří ve tmě zářící Fluo pigment, ale já volím Cat Eye pigment. Efekt kočičích očí můžete získat i pomocí gel laku, ale s pigmentem si můžete více vyhrát při ladění odstínů (podklad vždy hraje svou roli u konečného výsledku). A nakonec přichází ta nejzábavnější část – až se poperete se sypáním a uhlazováním prachu, je třeba použít speciální magnet, který kouzelný efekt kočičích očí dokoná. Pak je to teprve ta pravá nádhera!

 

Manikúra jako diamant!

Co takhle místo pár kamínků na ozdobu nehty malými drahokamy rovnou zasypat? To je nápad! A právě z toho důvodu jsou tu i „staré“ dobré Swarovski Crystal Pixie! Když už se bavíme o sypacím zdobení, jen těžko bych je mohla opomenout.  Sice v porovnání s ostatními druhy zdobení jsou asi nejnákladnější, ale ten výsledek je potom naprosto fantastický. Akorát vám bude nejspíš trhat srdce každý z malých drahokamů, který se po obnošení z nehtů vydrolí a vytratí. Ještěže lahvička je jich plná a není problém je vždy po čase doplnit.

Konec? Že by? Asi to tak bude! Je pravda, že každému ze zmíněných produktů bych mohla věnovat celý dlouhý článek, ale přece jen je důležité udělat si alespoň zběžnou představu o vašich možnostech. Je jich totiž opravdu mnoho, a vy se tak nemusíte bát experimentovat. 😉

Za mě vede nejvíce asi novinka Aurora Glitter. Některé odstíny jsou přímo božské (není divu, že série má jméno po mytické bohyni)!

A čeho jste zastáncem vy? Nebojte se říct, které zdobení je podle vás nejlepší a pokud můžete, pochlubte se do komentářů pod příspěvek svojí vlastní manikúrou! Už se nemůžu dočkat, až ji uvidím! Přeji úspěšné sypání!

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.