Žhavý trend: Animované nehty!

Určitě jste si všimly nejžhavějšího trendu v podobě tzv. “animovaných nehtů”, které jsou zkrátka všude. Pojďte se s námi podívat na postup, jak si tyto crazy nehty vytvoříte i vy!


comicstipy_oprava_min


Kouzlo “anime” komiksových nehtů je v tom, že jsou velmi jednoduché, ale zároveň originální. Největší kouzlo je v tom, že ke zdobení nebudete potřebovat žádné nové pomůcky, toto zdobení vytvoříte s produkty, které už máte doma!

Co všechno budete potřebovat?

Tento postup se dá udělat jak s gelovými nehty, tak s gel lakem. My jsme vyzkoušeli gel lak, ale princip zdobení je stejný. Začněte s podkladovou barvičkou, od které se budou odvíjet další odstíny jako její “odlesky”. Například, pokud si vyberete růžové nehty jako základ, najdetě si k tomu jednu tmavě růžovou barvičku a jednu světle růžovou nebo klidně bílou barvičku.

Dále budete potřebovat černou barvu na ohraničení nehtu a kromě podkladové báze také matný závěrečný finish. Nehty můžete samozřejmě zafixovat i lesklým finishem, ale matný je podle nás pro animované nehty ta lepší volba. Jako poslední věc budete potřebovat precizní zdobící štěteček. 

A jaký je postup?

  • Začněte s přípravou nehtů jako vždy. Vymodelujete si nehet gelem či jiným stavebním materiálem, či v případě gel laku nanesete podkladovou bázi.
  • Poté si vybranou podkladovou barvičkou nalakujte celý nehet a vytvrďte v UV/LED lampě.
  • Vezměte si zdobící štěteček a černou barvičku, kterou ohraničte celý nehet dokola, opět vytvrďte, ať vám barvička nezateče k nehtovým valům.
  • Vezměte si opět zdobící štětečkem a pomocí tmavší a světlejší barvičky nakreslete po stranách nehtového lůžka odlesky (tak, jak je na obrázku) a opět vytvrďte v lampě.
  • Poté stačí jen nanést matný finish na celé nehtové lůžko a voilá, anime manikúra je hotová. 

postuptip_komiks_min


Nehty můžete ladit do stejné barvy i do barevného spektra, které bude více připomínat komiks. Inspirací se meze nekladou, tak co na tento trend říkáte, vyzkoušíte ho? 

newsleter_04_czko_ka_nani

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.