RECENZE: Profesionální modelovací gely řady Champion Line

Najít stavební gel, který vám padne do ruky, bude se vám s ním dobře pracovat a hlavně – modeláž s ním vydrží až do dalšího doplnění, je někdy nadlidský úkol. Takový modelovací gel jsme hledali i my v NaniNails. Od června ho v naší nabídce konečně najdete – představuji vám novou řadu modelovacích UV/LED gelů Champion Line! Pojďte se se mnou podívat na to, co všechno umí a na co se můžete těšit!
 

Nebudeme chodit kolem horké kaše – modelovací (nebo stavební) gely musíte vy, kdo se zabýváte modeláží nehtů, znát povinně všichni. Modelujeme s ním celý nehet a hlavně tolik důležitý C oblouk, díky němuž se nehet ve stresovém bodě nezlomí a vy se vyhnete velmi nepříjemnému úrazu. Spousta začátečníků v nehtové modeláži má právě s tímto úkonem potíže. Kvalitní stavební gel je ale prvním krokem k tomu, abyste ze svých počátečních výsledků nebyly zklamané :). 
champion line clear
Průhledné modelovací gely Champion Line jsou hustší konzistence, a tak se s nimi bude lépe pracovat i začátečníkům. Díky jejich samovyrovnávací schopnosti se nemusíte bát nepřesností nebo nechtěných hrbolků, které byste jinak musely zbytečně pilovat.

Ale pozor, tahle řada gelů není oblíbenou jenom mezi začátečníky. Používají ji i profesionálky a uspokojí i velmi náročné zákaznice. Vytvrzovat se dá totiž bez rozdílu jak v UV lampách, tak v lampách s LED žárovkami. Svoje místo v salonech má i díky tomu, že gel neobsahuje kyseliny, proto při vytvrzování nepálí zákaznice do nehtového lůžka. A navíc příjemně voní! I to může být důvod, proč se k vám zákaznice budou mnohem raději vracet :). Stavební gely Champion Line navíc při vytvrzování v lampě nežloutnou, a to ani po tom, co je vystavíte na delší dobu přímému slunci.

Příjemné vlastnosti gelů Champion Line nekončí ale u stavby nehtu – jejich složení oceníte i v případě, kdy dojde na broušení nebo doplňování materiálu. Na jeho opracování totiž nemusíte potopit hned několik pilníků nebo zničit nástavec na brusku. Přebytečný materiál se totiž odstraňuje velmi snadno a není zbytečně tvrdý, což při delší práci oceníte.

champion line whiteA ještě pro vás mám dobrou zprávu na konec – na e-shopu naleznete nejen základní balení 5 ml. V nabídce jsou i balení 15, 30 a gigantických 50 mililitrů, které se skvěle uplatní ve vašem nehtovém studiu. A to jsem ani nezmínila, že řada Champion Line zahrnuje i sněhové bílé gely pro francouzskou manikúru! Ty vás potěší stejnými kvalitami jako gely stavební a stejně tak je můžete zakoupit v několika velikostech balení. Krásný skleněný obal už je jen třešničkou na dortu. 🙂

Champion Line gely jsou vážně modelovacími gely nové generace, které musíte vyzkoušet už jen díky komfortu, který při práci nabízí. Věřím, že spoustě z vás tahle nová exkluzivní řada padne do oka (ne doslova, uf!) a nedáte už bez sebe ani ránu! Alespoň já se bez nich teda určitě neobejdu :).

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.