Styl, který frčí – Etno nail art!

Hlídáme pro vás módní trendy. Více, co je teď v kurzu? My ano! Propátrali jsme módní blogy a prošmějdili výlohy obchoďáků. A máme jasno! Do prázdnin zbývají už jen týdny. Všechny jste už určitě vytáhly lodičky, sukně nebo letní šaty. Hlídáte si poslední módu? Co je teď to pravé ořechové? Extra objemná galerie přeplněná nápady, další inspirace a s ní i letní hitEtno styl!
 

 

Etno„? Co to vlastně znamená? A jak ho poznáme?
Předpona „etno-“ znamená národ, lid nebo kultura. Etno styl je tedy takový, jaký je typický pro určitou kulturu. Mezi nejoblíbenější etno styly patří africký, indický a indiánský. Tyto tři uvidíme nejčastěji, a ty také ovládly módní sféru nejméně na následující tři měsíce!

Stačí se porozhlédnout, když jdete po ulici. Vidíte to všude. Pestrobarevné vzorované šaty a sukně z vrstvených jemných látek a materiálů, které sluší každému. Pohodlná móda, která je jak dělaná do horkého léta! Barvy převládají jemné pastelové nebo naopak zářivé neonky. Originální znaky, symboly i nápisy nechybí na žádném kusu oblečení. S nepřeberným množstvím provedení si každý přijde na své.

Etno styl ovšem nekončí jen u oblečení. Řídí se ním architektura stejně jako například bytoví designéři. Ale především v obchodech najdete nepřeberné množství módních doplňků přes náušnice až po kabelky, které jsou exoticky laděny. Jedno z poznávacích znamení je peří. Peříčka a také lapače snů jsou nejčastějším motivem. Ty jsou převzaty z indiánské kultury. Indická je  typická pro složité ornamenty a ozdobné kamínky.  No a africká? Ta nabízí charakteristické symboly nebo třeba velké, krásné korále. Jedno mají všechny tyto kultury ale společné – barvy. Hřejivé, veselé a pozitivní.

Co dodat? Snad jen abyste se inspirovaly naší galerií a hurá na váš vlastní nail art! Nebojte se experimentovat, pohrajte si s barvami a hlavně – pochlubte se nám se svými nehty u nás na Facebooku!

 

Zdroj obrázků: pinterest.com

 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.