Už žádný nepořádek při zdobení – Vyzkoušejte chránič nehtové kůžičky!

Když jsem se dozvěděla o téhle novince, měla jsem stejnou reakci, jako naše fanynky na Facebooku. „Konečně!“, řekla jsem si v duchu a už jsem se těšila, jak tenhle chránič nehtové kůžičky konečně vyzkouším. Protože ráda zkouším a obměňuji ombré techniku, je to pro mě produkt, který mi seslalo samo nebe. Ale napadala mě spousta otázek – je opravdu tak dobrý? Používá se snadno? Jde dobře dolů? Nezasychá dlouho? Na to všechno se podíváme v recenzi!
 

 

kone_n_

Chránič nehtové kůžičky už se ve světě objevoval dlouho a skoro žádný tutoriál, který jsem za poslední dobu sledovala, se bez něj neobešel. Práce s ním navíc vždycky vypadala tak snadně! Není divu, že jsem se na něho těšila a že spousta z vás už hledala vhodné alternativy – jsme přece národ kutilů! 🙂
Ale lahvičky s Herkulesem můžete zahodit. Chránič nehtové kůžičky od NaniNails je pro práci mnohem pohodlnější. Tak zaprvé – vůbec nijak nesmrdí. Ani jako lepidlo, ani jako latex. Má neutrální zápach , takže by nikomu neměl vadit.

chr_ni_tla_tko

Lahvička obsahuje 11 ml přípravku, který vám ale vydrží slušnou dobu. I když jsem s ním dělala během testování hlouposti, nejde ani poznat, že by něco z obsahu ubylo. Určitě je to dané i tím, že kolem nehtu stačí nanést opravdu tenkou vrstvu tekutiny. Tenká vrstva vám na kůži zaschne během půl minuty. Navíc i tenkou vrstvičku přípravku snadno sloupnete třeba pomocí nehtu nebo pinzety a nepřetrhá se vám. Nanášet větší množství přípravku opravdu není třeba. Na fotce v tutoriálu je ho ale víc, aby byl pořádně vidět :).

tutori_l2_768x978

Já jsem chránič nehtové kůžičky použila při mé oblíbené houbičkové ombré technice s lakem na nehty. Hodit se vám ale bude i při razítkování plošných vzorů, při technice watermarble a nebo při jakémkoliv jiném zdobení, po kterém pak musíte ještě trávit nějakou dobu s vatovou tyčinkou a odlakovačem v ruce.

TIP:
Chránič nehtové kůžičky je spíše tekutější konzistence, proto s ním zacházejte opatrně. Na štětečku si nechejte jen množství, které potřebujete a dejte pozor, aby vám tekutina nestekla až k nehtu. Pokud se tak stane, nechte ji na místě zaschnout, seškrábejte ji a začněte znova. V tekutém stavu ji neodstraníte dostatečně, ulpí vám třeba u okraje nehtu a může vám pokazit výsledek. 

Práce s ním je opravdu tak jednoduchá, jak jste si představovaly. Až budete spokojená s výsledkem práce, stačí gumovou vrstvu stáhnout a už se nezaobírat dalším čištěním.
Tak co myslíte, vypadá to jednoduše a pohodlně? Máte v plánu chránič nehtové kůžičky vyzkoušet? Pokud ano, dejte nám vědět, jak jste s ním spokojené – buď na náš Facebook a nebo nově přímo na stránku produktu!
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.