30 nápadů na nehty, které vás odvezou zpátky na dovolenou!

Půl léta za námi, půl prázdnin pryč. Užily jste si je jak se sluší a patří? Co třeba taková dovolená? Jste ten moře milující a líně se na slunci opalující typ cestovatele nebo spíš dáváte přednost průzkumu památek historických měst? Já ráda ochutnávám kousek od každého. Horké odpoledne nejraději strávím v chladných stěnách muzea a poté dám dosyta odpočinout nohám na pláži. To je obraz mé ideální dovolené a k ideální dovolené patří i krásné nehty. Nechte se inspirovat!
 

Svoje prsty můžete zkrášlit tak, aby dokonale ladily k charakteru vaší dovolené. Ať už jedete do Itálie k moři, do Francie obdivovat ocelové konstrukce, do Anglie svézt se na Londýnském oku, obdivovat pyramidy v Egyptě, prozkoumat přírodu Skandinávie nebo se dokonce vydáte do vzdálenějších zemí – Indie, Asie či Austrálie – za všech okolností můžou být vaše nehty v naprosté harmonii s okolní kulturou a prostředím. A nápadů se nabízí tolik!

A že už máte dovolenou za sebou? Vůbec nesmutněte, třeba já letos v zahraničí vůbec nebyla. Tyto prázdniny jsou pro mě dost hektické a na sladké užívání si slané vody není čas. O to víc mě dojímá, když vidím své přátele na fotkách u moře, na horách nebo jenom na chatě s velkým bazénem a já se mezitím snažím především nerozpustit se do klávesnice. Rozhodla jsem se tedy přiblížit se té letní idyle alespoň svými nehty. Zkuste to taky! Třeba modré nehty imitující vlny dokážou s lidskou psychikou úplné zázraky:).  Alespoň si pokaždé, když se podíváte na ruce, vzpomenete na svou dovolenou a snadno utečete od každodenního shonu.

 
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.