Nízká cena, velké balení a originální odstíny – lak na nehty NeoNail Classic

Nenechte se mýlit, lak na nehty Classic od NeoNail není vůbec klasický – ať už jde o jeho množství, příjemně nízkou cenu nebo výběr barevných odstínů! Mě dnes bude zajímat hlavně to, jaké originální odstíny tahle řada nabízí a jak se s laky na nehty pracuje. Ve vší té záplavě UV gelů jsme totiž už dlouho na laky nepomysleli – tak to dnes napravíme!
 

Nenechte se tedy mýlit názvem „Classic“ – V paletě najdete 21 netradičních odstínů (tradiční bílá na paletce pochopitelně chybí, asi byste z ní nic moc neměly :)), které v běžných řadách nenajdete a některé z nich bych určitě neoznačila za klasické. Radost z výběru budou mít hlavně milovnice klasické rudé a nebo naopak ty z vás, které nedají dopustit na tmavé barvy.

IMG_20150806_133248

Vidíte to samy – tolik odstínů červené jenom tak nenajdete. Je jich tam dokonce tolik, že mám problém od sebe některé na první pohled odlišit! Ženské oko ale při bližším zkoumání jemné rozdíly najde, a tak nepochybuju, že i vy si tam ten svůj oblíbený rudý odstín najdete :).

Paleta červených odstínů Classic

Spektrum tu začíná u oranžových tónů, po ní přichází metalická (a až krvavě) rudá. Potom následuje plejáda červených barviček a končíme u klasické růžové.

Na druhé, chladnější straně spektra, pak leží několik odstínů modré a zelené a  následují ostatní – a hodně zajímavé – tmavé barvy. Mezi nimi najdete antracitovou, švestkovou i malachitově zelenou barvu.

IMG_20150806_133242

S laky se pracuje dobře, protože mají středně hustou konzistenci – netečou, ale ani nejsou příliš husté (takže ani nečárkují). Dobře schnou a jednu vrstvu laku budete mít úplně suchou přibližně do dvou minut – takže vcelku rychlovka.
Díky konzistenci navíc i dobře kryjí, ale znáte to – dvě vrstvy jsou vždycky lepší i u těch nejlepších laků :). Tmavší barvy pak lépe vyniknou a myslím, že pokud s nimi budete chtít experimentovat třeba při zdobení, tak vytvoří krásný kontrast nebo podklad k světlému nebo barevnému zdobení. Vytvořit můžete třeba něco takového:

b6f78ea187d9e77b9eb604de6034ca31

 
Na nehtech vám vydrží standardně několik dnů, ale v lahvičce vám vydrží ještě dlouho, protože je ho naopak nadstandardní množství – 15 mililitrů! Pro srovnání – běžně najdete laky na nehty v lahvičkách po 8 – 10 mililitrech. Tohle množství vám tak vydrží FAKT dlouho! Za laky na nehty Classic od NeoNail navíc zaplatíte jenom 63 Kč – což se při takovém množství hodně vyplatí! 
 

Post navigation

Zanechat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.